Benim favorim bug eye !
Printable View
Benim favorim bug eye !
Beyler resimlere aldanmayın,1 saate yakın inceledim top speede yakın hızlarda gezdim,keskin virajlara daldık,yanladık sonuç olarak O halen Sulhi'nin dediği gibi safkan bir canavar,Typer Seat vs. vs. gibi araçlara benzetmeyin tek benzeyen yönü 4 tekerli ve direksiyonlu olması :D___Yollarda dolaşan new STI'lar arttıkça farkı fark edeceksiniz.
Tabii herkesin kişisel görüşüne saygı duyarım.Ama yeni kasa sti birebir canlı olarak bakıldığında çok hoş şişik dodikleride kasaya ayrı bir hava katmış.Artık iyice göze hitap etmeye başladı.
Benimde artık gözüme batmamaya basladı ama bu bence birazda marka imajı yüzünden bu tiple o bir impreza olmasaydı mesela atıyorum proton olsaydı bu kasada ama bu gucte bence cogu kımse alısamazdı sadece motoru basarılı olmus ama bu tip ne yaa derdik eminimki hepimiz,Subaru İmpreza oldugu icin birazda biz sevmeye calıstık ,ama basardık sanırım:D:D
canlısı ve sesi herşeye deger :)
Bence o fiyatıyla çok gereksiz bir araba nerde o eski STİ
bence invalid
Bence guzel bir gorunume sahip...
İleriki yıllarda bu kasadan çıkılıp tekrar sedan tarzına dönülürse bu kasa ciddi anlamda değer kazanır bence.
Beyazı efsane olur diyorum,başkada bi şey demiyorum.gözüm alıştı benimde...
araba çok güzel anahtarsız çalışıyor falan ama modifiye için kit getirmek istersen 15.000 tlye varan fiyatları var. hks v.b
standart olarak jant lastik kombinasyonu araca bence yakışmıyor ralli spec daha ofsetli bir jant ile lastikler daha çok yakışır bence, onun dışında araç mukemmel ve çok özel hissettiriyor..
en kral kasa 2001 bence :)
ilk resimde çok vahşi duruo :D bırakın ulen hesabı son resim yani iç konsolda süper olmus bu arabanın ne renkleri var acaba ?
mıtsubıshı fabrıkası evo modelinin karsısında rakıp bırakmamak ıcın subarunun tasarım bolumune bellıkı bı tasarımcı ajan sokmus ve ortaya bu ıgrenc hatback cıkmıs.bu hatchback stı nın bırbırlerıne rakıp olmalarına ragmen evo ile karsılastırılması subarunun bu tasarım anlayısı ıle ımkansız.olsa olsa type r la karsılastrılır bu.sahsen ben type r ı tercıh ederm.umarız subaru teknık ozelllıklerıne yakısır bı tasarımla (tabıkı sedan olarak ) yenıden karsımıza cıkıp bızı heycanlandırabılır.
çok yuvarlamışlar hatları bence olmamış
ben bu kasaya alısamadım gıddı arzularımı yansıtmıor..
konunun body kıtle bır alakası oldugunu dusunmuyuorum.genelde cogu arac ıcın cok ıyı body kıtler ureten fırmalar var zaten.type r ve stı nın ayrı katagorılerde oldugunu herkes gıbı bende bılıyorum fakat zaten sorun dısarıdan bakıldıgında subarunun tasarım anlayısı yuzunden aynı katagorıdeymıs gıbı gozukmesı.ayrıca subarunun teknık ozellıklerı bakımından cok ıyı bır makıne oldugu bı gercek. bende bu makıne uzrındekı bu kasanın yakısmadıgını acılan konu uzerıne yazdım.evo konusu ıse zevk meselesı .bence cok guzel.bu arada evo sahıbı degılım;)
Bence muhteşem,
ken block sevdirdi bu aracı
sti ,body kit le kesinlikle ilgi çekici,ama düz impreza kötü
bence eski kasası daha güzel
zaman geçtikçe göze hoş geliyo
gozume hos gelmedı nedense sadece ön taraf ıyı
Bence bu hali çok çok daha iyi oldu.. Oldum olası hackback arabalara ilgim fazladır.. ve bu arabada çizgilerin çok yakıştığına inanıyorum.. kısmet artık inş benimde olur :)