Render halini hiç beğenmemiştim ama bu son fotoğraflardaki araç efsane olmuş. TR'ye 150'ye falan gelir kesin.
Render halini hiç beğenmemiştim ama bu son fotoğraflardaki araç efsane olmuş. TR'ye 150'ye falan gelir kesin.
Alfa Romeo says the car was developed by their own Skunkworks program and uses a brand new rear-wheel drive platform with available all-wheel drive. They say it boasts 50/50 weight distribution and a range of engines.
But the only one they have details on at the moment is the top shelf Giulia Quadrifoglio version, which is an all-aluminum 3.0-liter twin turbo V6 tuned by Ferrari engineers. It can propel the sedan from zero to 60 mph in just 3.9 seconds.
Other goodies include electronically-controlled adaptive dampers, torque vectoring, active aerodynamics and lightweight materials throughout. No word yet on gearboxes, release date or pricing.
Elleme Sekelesin...
QV verisyon; 510 ps 3.0 litre V6 biturbo Ferrari motorunu kullanıyor. 0-100 3.9 sn. 50-50 ağırlık dağılımı var. 3 kg/hp ağırlık güç oranına sahip. RWD ve muhtemel AWD çekiş versiyonları olacak.
150bin TL imkansız bu araç için USD diyelim![]()
Ben mi yanlış görüyorum bagaj kapağı a4, yandan f30 arka çapraz cla gibi sanki Hatta zorlarsam ön xjf.
İyi mi kötü mü gzl mi bilemedim![]()
30k Euro başlangıç fiyatı (tahmini - almanya)
TR de 1.8 240 hp olanlar 180, 300hp ler 240, qv versiyon net 450 bin TL olur. Ztn QV si M3, C AMG rakibi direk olarak.
100-200 hp aralığında 1.6 lt dizel seçeneği olacak diye okudum biyerde, bir de 2.0 lt dizeli olacakmış sanırım.
ben 1.6 falan gelir sanmıştım adamlar çağ atlamış speclere hiç bakmamışım vay anasını güce bak![]()
Bizim ülkede yeterince beygir var bu kadarı çok fazla1.0 olsun bizim olsun
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
https://www.facebook.com/AlfaClub/vi...59377/?fref=nf
Videosu düşmüş. Motor sesi harika. 24. sn'de tampon altı açılan spoilera dikkat
motor kaputunun, tavanının ve şaftının karbonfiberden üretildiğini doğruladı. Ayrıca araçta bol bol alüminyum parça kullanıldığını belirtti ve tork vektörleme sisteminin bulunduğunu da ekledi. Giulia’ya oldukça güvenen Alfa Romeo, modelin “piyasadaki en direkt direksiyon”a sahip olduğunu belirtti.
Elleme Sekelesin...
bu model ve motor seçenekleri ile eski ateşli ve güçlü ruhu yeniden kazanmış gibi duruyor.
herşeyi ile çok güzel olmuş bence..
Anlaşılan Fiat grubu orta segment atletik sedan piyasasını ele geçirmeyi hedefliyor. Zaten f30 Kasadaki sürüş dinamiği epey eleştirildiği bir ortamda Ferrari'nin tecrübesinden yararlanarak üretiyorlarsa büyük başarı yakalayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)