Honda dizelde geç kaldı yoksa toyota kia hyundai bu kadar palazlanmazdı :D
Honda k20a2 b16a2 f20c benim gözümde :D valla kimse kızmasın :D
Printable View
Honda dizelde geç kaldı yoksa toyota kia hyundai bu kadar palazlanmazdı :D
Honda k20a2 b16a2 f20c benim gözümde :D valla kimse kızmasın :D
Hatchback olani volvo'yu andirdi bana. Ama sedanindan daha cekici oldugu kesin. Jantlar berbat olmus.
yeni arabalara göre tasarım biraz daha hoş duruyor bence
Kızacak bir şey yok 90 lı yıllarda civic neyse rakibi corollo da oydu. o yıllarda üretilen efsane kasa denilen corollolar bugün hala peynir ekmek gibi yok satıyor bildiğin cumhuriyet altını yeni kasalar öyle aranmıyor ikinci elde prim yapmıyor tutmuyor.. toyota da dizelde çok geç kaldı tasarımlarıda batırdı bir ara piyasanın çok gerisinde kaldı rakiplerine..
2000 sonrası civic in ekmeğini çalan bence bora devamı jetta , hyunda i nin excelleri üretimden kaldırıp accentları üretime sokması , fransız ve almanların özellikle ufak hacimli dizellerde atağa geçmesi.. bunların hepsi hondayı geride bırakdı.. alman koreli fransızın en vare çeşit düşük ve yüksek hacimde dizelleri varken hondanın elle tutulur bir dizeli yoktu bir 2.2cdti vardı oda accorda bir yıl üretildi crv ye konuldu.. civicde 1.6 dizel aşırı geç geldi..
honda yeni kasa jantları cok cok kotu
Geçen gün bindim. En dolu versiyonu değildi ama.
İç mekan genişliği ve malzeme kalitesi ciddi oranda artmış önceki kasalara göre. Özellikle bir önceki kasa kalite sorunları yüzünden eleştiri alıyordu çok.
Dışarıdan eski kasa accord genişliğinde, C segmentinin sanırım en büyük aracı.
Türkiye'de getirirler mi bilmiyorum fakat, en üst donanımında wifi şarj özelliği falan var.
Ben beğendim, günlük alınır kullanılır. Sınıfında Mazda 3 ile beraber bana göre sınıf lideri olur.
Güzelde o jantlar kormetal gibi duruyor ya :)
Sonunda normal araçlar gibi bir göğüs dizayn etmişler ama yine uzay aracı gibi bir dış eski civiclerin havası kalmadı artık
FD 6 Hala tek :D bu kasa yüzünden daha yeni kasanın 3. yılı dolmadan başka yeni kasayı tanıttılar. Göğüs de dış dizaynda Fd6 derim hala. Bir Fd6 kullanıcısı olaraktan. Vtec 2 yi bile geride bıraktı bu son kasanın Fd6 yüzünden beğenilmemesinden istinaden. Yeni kasa 2012 lerle aynı fiyat 2010 modelleri :D hala yok satıyor 2. eli
Buda benim yavrucum.
http://i1205.photobucket.com/albums/...sz6o7yqja.jpeg
Arka kısmı Honda'ya hiç yakışmamış sanki başka bir marka
evet fark girmiş ama bir halt olmamış halen onun kanısındayım. vtec 2 bile hala çekici diye düşünüyorum
Yavru bir accord yapmışlar. :)
Vergi ve yakıt tüketimi sıkıntısından accord alamıyorduk güzel oldu. :)
1.5 lt 174 hp de Türkiye'ye gelirse tadından yenmez :)
O balta sapı vites değişmiş sonunda, koltuklar elektirkli olmuş, yol bilgisayarı ve multimedyayı cok geliştirmişler, 450 w ses sistemi konulmuş,trim ve döşemeler daha kaliteli görünüyor.
İç hacim genişletilmiş (bu konuda fb7 hayal kırıklıgıydı bende)
Ben çok begendim Japon muhendislerinin eline sağlık :)
Ayrıca kimse fd6 yı ilahlaştırmasıya çalışmasın.fd6 ve fb7 ikisinin de artı ve eksileri olabilir ama bence ikisi de ayrı güzel.
Videolardan gördüğüm kadarı ile içini beğendim ama dışı bence hayal kırıklığı olmuş