İstanbul park beygiri Ringe göre çok ama çok seven bir yapıda, 220 HP ile 2:30 altı zor diyeceğim ama Clio Cup'ların yarışlarda 2:20'ye yakın dereceleri de var; bilemedim :)
Printable View
İstanbul park beygiri Ringe göre çok ama çok seven bir yapıda, 220 HP ile 2:30 altı zor diyeceğim ama Clio Cup'ların yarışlarda 2:20'ye yakın dereceleri de var; bilemedim :)
Baybars abi muhakkak pist ile cadde arasında çok büyük fark var.
Fakat murat abi roll yaparken cadde kullanımından bahsediyor , yada yarım depo altı gazlarken yine caddeden bahsediyor. Bunlara istinaden izmirdeki araçtan örnek verdim, çünkü izmirdeki araç yani Hakan abi istanbul parka çıkmadı diye biliyorum yani yorumlarım caddedeki bahsedilen farklar arasında. :)
Ben roll yaparken benzın bıtmek uzereydı ve sorun yasamadım ancak pıstte yarım deponun altında 8'i donemezsınız...
Ben bu aracı kullananlardan-servıs yetkılısınden ve kendı yasadıgım tecrubelerı aktarıyorum.Yanı bır aracla yaptıgım test ve roll'u degıl...
Fazlasını yazamam,dost meclısınde yuzunuze karsı anlatırım ancak...
Bu süreyi yaptığı paketle Clio RS 220 , yani şu hali ile;
lastik / jant kombinasyonu ile bence 2.29-2.31 aralığında dönebilir diyorum Istanbul Parkı.Alıntı:
this lap time was set by the german magazine "sport auto" with a Clio R.S. 220 EDC Trophy equipped with an accessory pack available at Renault Deutschland called "Track day wheels". This pack include 4 wheels OZ Ultraleggera with Dunlop Direzza 03G.
Uzaktan tahmın zor ama bence 2:30'un altına rahat ıner. 27 cıvarı beklenmelı ıyı bır lastıkle...
GQV o kadar boş değil canım :)
260-270 HP civarı, (büyük intercooler, Novitec'in +25 HP chipi, Supersprint highflow cat + catback vs.)
1450 kilo (+ 90 kilo ben)
Coil yok ama B8 shocklar ile H&R yay var.
Önde Quaife kilit var.
Ben 8-9 seans çıktım 2:30 yaptım, doğru insan kullanırsa 2:26-27 zorlar.
220 HP düşük gelir bence İstanbul Park'a gibi.
Yada şöyle bir araştıralım, Utku'nun Z3 dışında 250 HP altında 2:30 ve altında yapanımız oldu mu?
Ben full stock Mini GP ile 2:28 yapmıstım. GP 225 hp...
Yazılım ve cooler ıle 2:26,bunun ustune slıck ıle 2:25 yapmıstım.....
Baybars abiye katiliyorum:) 2.30 32 gibi birsey yapar. 220bg gucle daha iyisi cok zor.
1278 mı neydı sanırım. En buyuk eksıgı kılıt ıdı. Kılıt olsa net 1 sec alırdım stock halde.
Clıo edc kac kıloymus,220'lik olan?
1204 kg diyor şura:
http://www.autocar.co.uk/car-review/...-rs-220-trophy
Minide fabrikasyon v70a olmali semi slik:)
Emin olmamakla beraber daha kivrak olur cliodan.
V70A vardi,isininca fena degil ve cokk cabuk bitiyordu. Tabi bir cup3 yada trofeo degil ama fena degildi.
Clio da da diff kliti yokmus arkadas :(
GP'de olsa satmazdim yada tekrar alirdim. GP yi 80kg hafiflet,kamber kitli coil bitti gitti. 2:23 ler yapardi...
Hem ucuz hemde sekli fena degil...
Throphy de gelemiyecek olmasi kotu hacimden. Agirligi iyimis...
Quaife var LSD, Mini için :)
Kilit yok derken fabrika çıkışlı olarak bahsediyor.Quaife alsa alırdı zaten. :D