Basınç konusu Tufan'ın dediği gibi, atmosfer basıncı dahil 2.5 bardır. 1.5 bar basıyordur.
Şanzıman kısmında ise kesinlikle katılıyorum zaten ben bu kadar kısa şanzıman sevmiyorum.. :)
Printable View
O da komik olmuş ya
Yazılım mı yapıyorsun da absolute pressure tanımlıyorsun :)
Neyse şaka bir yana, ilk yapılacak gtx2876 ve full egzoz sonra güzel bir yazılım ile 450hp Ye kadar yolu var
Vites oranlarını gören 1.8 cupra ağladı :D
Birde genelde tüm fabrikalar absolute pressure koyuyor direkt CAN'ın okuduğunu aktarıyor.YBuyüzden piyasadaki çoğu orjinal scirocco 1.4 2.5bar basıyorum diye geziyor :D
devir saati dersten dönmesi ne gerek var dedirtti bana. Şaşırmışlar full rezalet ilk izlenim benim için
vites oranları için internet sayfasında geçen açıklama
vites kutusu çıkışındaki dişli oranları canlı ivmelenmeler verecek şekilde kısaltıldı.
gerçekten çok etkili olmuş
130hp 1,9tdi torku var alette
Beygir ve tork rakamlarını çok beğenmedim ama aracın potansiyeli biraz gıdıklanınca daha net anlaşılabilecektir eminim
Şanzıman ne kadar dayanıklı acaba?
Fiyatlar herkesin belirttiği gibi 120civarlarında olsaydı bir iki yıla gtx30'lu, 208gti şanzımanlı 308gti'lar görürdük :)
peugeot malesef bu arabayı satmamak için üretmiş , fiyat türkiyede değil yurtdışındada ciddi pahalı , ki 200 lük 308 gt bile 32.000 euro falandı bunun fiyatı dahada pahalıdır fransada
Eskişehir'de var Peugeot Bayisi almış sanırım, güzel bir araca benziyor ama fiyat konusu problem sanırım.
100-200 hızlanması 14 saniye cupra ile aralarında 1 sn oynuyor.vergiden avantaj ama modlama açısından bence mantıksız.2000cc varken 1.6 ya o paralar verilmez.
Ben bgun yolda bitane hdi gördüm yay vardı ve acayıp tatlı geldı bana yandan onden arkadan acaba ılerde bundan mı alssam dıye dusunurken fıyatlarına bakınca kosarak uzaklastım. Ama Allah var guzel yapmıslar :)
308 gti hit hatch testinde hep geride kaldi. Yani muadillerinde(fiyat olarak)
Hatta editor yazisinda,bu araci alicaklar daha yumusak ve agir basli gti isteyenler icin birebir yazmasi herseyi ozetliyordu...
Gidip pazarlik eden var mi?
Aracın bence en güzel yeri direksiyonu.Göstergeler falan facia olmuş ya size teknoloji gelmedimi abi biraz daha hareketli olsa göstergeler daha klas olurmuş gibi.
Daha trafikte 1taneye denk gelmedim bunca zaman oldu cikali. Peugeot turkiye oturup bi nerede yanlis yapiyoruz demee zamani coktan geldi ama nerde. Ayni tas ayni hamam dunyayi biz yarattik tripleri.
Araç güzel ancak fiyatlar yine çok uçuk düşüncesindeyim ki bence type - r da çok uçuk fiyat . Tabi ki görüşlerim şahsi fikirlerimdir
elemanlar 4 yetişkin binip rollcage li clubsport kovalamışlar :D Bu aracın bana cazip gelen tarafı , satın alıp direk piste girebilecek gazlanabilecek izlenimi vermesi. Ne fren , ne mod hiç bir şey ile uğraşmadan , kontağa basıp pistte keyfini çıkarıp geri dönmek.
https://www.youtube.com/watch?v=XYAePHDMWwg
Mekanik kilitli difransiyel var daha ne olsun. Birde Type r da var bildigim kadariyla stock diffransiyel.
Gti Cs'de de kilit var...
Gerci kilitin nasil calistigi onemli,typeR da cok gec devreye giriyordu.
308'i pistte kullanmak isterdim.