User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Alfa Romeo Stelvio

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 trilyonun üzerindeki bir paraya sanki daha farklı şeyler bakılabilir gibi geliyor bana

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de cocuktan sonra buyuk bagaj arayisina girdim benzer butcelerde. Stelvio nun bagaji pek buyuk degil. Canli gormediyseniz bakmakta fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilanlarda şu aracı kestirdim gözüme, herkeste olduğu gibi bende de yıllardır gizli gizli bir italyan aşkı var. Çocuğa akülü araba aldık, mevcut aracımız E segment olmasına rağmen sığmıyor. Baba olunca öncelikler farklı olduğu için aracımızı bagajı daha kullanışlı olan bir model ile değiştirmemiz lazım. O esnada da bu ilan takıldı gözüme.

Acaba hiç kullanan oldu mu ya da sahibi olan bir tanığından duyduğu yorumlar oldu mu? İtalyan'lar hep korkutur ya, yeni modelleri de öyle mi acaba yoksa kabul edilebilir bir ağrıza seviyesi mi var artık

Just a moment...
    Dışardan göründüğü kadar heybetli ve büyük değil maalesef,
    İçi, tasarımı vs muazzam ama çocuklu ve eşyalı ile için zor,
    Kodiaq, XC90, Toureg daha uygun olur,

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet araba çok yakışıklı. Her dışarda gördüğümde alfa bu dış tasarım işini iyi biliyor he diyorum. He tabi alfaları severim ama uzaktan severim öyle de bir şey var yani. Sebebi ise para yeten alfalar sorunlu güzeller de pahalı

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence boyutları sportif bir araç için fazla büyük bile denilebilir. Ben yük,eşya,insan taşımacılığı yapmadığım için bagaj durumu beni ilgilendirmiyor ki gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Tasarımı,motoru,yol tutuşu,direksiyon hissi,marka imajı için,farklı hissetmek için alan alır, bagajı vs için değil.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışında 2 çocuklu aileler hb araçlarla yaşamını sürdürüyor, bize ise SUV araçların bagajı yetmiyor

SUV alacak olsam ilk sırada olur, öyle yakışıklı bir SUV Stelvio

BurakSah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten güzel bir tasarım. Ancak aklıma gelmişken söylemeden geçemeyeceğim.
    Ülkemizde genel olarak SUV araç sayısı artmakta, aynı şekilde araç üreticileri de SUV araçlara önem göstermekte.

Sizce neden artık eskisi gibi HB araçlar piyasaya sürülmüyor veya geliştirilmiyor?
    92" Skoda Favorit
    00" Honda Civic 1.4 İs
    15" Bmw 5.20İ
    01" Citroen Saxo Vts Mk2
    99" Palio 1.6 HL

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakSah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten güzel bir tasarım. Ancak aklıma gelmişken söylemeden geçemeyeceğim.
    Ülkemizde genel olarak SUV araç sayısı artmakta, aynı şekilde araç üreticileri de SUV araçlara önem göstermekte.

Sizce neden artık eskisi gibi HB araçlar piyasaya sürülmüyor veya geliştirilmiyor?
    Dünyada da ülkemizde de pazar bu yöne doğru kaydı çünkü hocam.
    İnsanlar sınıf büyütmek yerine, aynı sınıfın crossover'ına veya "SUVcuk"una bindiğinde daha rahat edebiliyor.

Örneğin bugün 2008 alıyorsunuz, alet bsuv olarak geçiyor ama bir HB arabadan daha fazla iç hacim sağlıyor size.
    Kullandığım 500x öyle keza, bagaj belki çok başarılı olmayabilir ancak B sınıfı küçük bir arabada bulamayacağınız iç hacmi bu veriyor.

C sınıfına çıktığınızda ortam iyice şenleniyor. Kalite, rafinelik, şu bu da artıyor, araçlar iyice tadından yenmez hale geliyor.
    Yine bakıyorsunuz, C sınıfı HB bir otomobil bunları sunamıyor. Eh benzer fiyatlara da satılıyorlar, niye gidip sedan hb araba alayım bunlar varken...

Apple'ın tablet yapması gibi bir şey bir yandan da...
    Zamanında çıktığında "bu ne lan kim kullanır bunu" derken şimdi vazgeçemiyoruz, pratik işleri halletmemizi sağlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Steam Deck ve benzeri aletler çıktı, ne gereği vardı, ne saçma aletler, Nintendo Switch taklidi gibi olmuş diyordum.
    Sonra Switch'i alıp koltukta yayılarak oyun oynayınca, TV bağladın mı ettin mi derdi olmayınca aletin kıymetini anladım.

İnsanlara bir şekilde o ihtiyaçları aşılayınca daha vazgeçilemiyor.
    Bu ürünlerle bunu becerdiler ve ilgi çekmeyi başardılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler