Hiç hoşuma gitmedi ama gözümüz alışır elbet :D
Printable View
Hiç hoşuma gitmedi ama gözümüz alışır elbet :D
Evet fiyatlar açıklandı.
Hayırlı alışverişler.
bu tabloya bakınca, en mantıklı Seat leon 1.0 DSG oluyor. tabiki aradaki kalite farkı ve donanımları göz önüne almadan konuşuyorum.
Yeni Golf 1.0 TSI 110 PS Manuel Impression ₺223.500,00
Yeni Golf 1.0 eTSI 110 PS DSG Life ₺314.000,00
Yeni Golf 1.0 eTSI 110 PS DSG Style ₺346.000,00
Yeni Golf 1.0 eTSI 110 PS DSG R-Line ₺365.000,00
Yeni Golf 1.5 eTSI 150 PS DSG Style ₺379.500,00
Yeni Golf 1.5 eTSI 150 PS DSG R-Line ₺398.500,00
223.500 tl olan araca lansman özel 300 adet sınırlı sayıda 196.900 tl diyorlar, bence iyi fiyat.
C sınıfı bir araba için deli paralar bunlar.
R line donanımda bile acc,şerit takip yok.
Daha bu fiyatlara cam tavan falan ekleyin
Fiyatlandirmalar garip r line yerine cok rahat premium modeller alinabilir hemde amg, s line, m paket falan olarak
https://i.hizliresim.com/FgABpG.jpg
440 civarına mis gibi a sedan bulurum 2020 :)
tokkapı sesi paha biçilmez :D
Daha stepneyi Türkçe yazamamışlar :).
Bu paraya yeni A3 sedan var aynı motor, aynı donanım........
hakkaten ya, 423 e BMW 118i M sport liste fiyatı var.
Niye alayımki Golf. kafalar karışık bence.
R line golf fiyatı mk7 de a3 hb den pahalıydı. Bu sefer a3 sedandan da pahalı olmuş :D
Liste fiyatlarından 20-30 bin düşüğe verilecek sanırım lansman araçları. Pek itibar etmemek gerek.
a3 sportback sline donanımla liste fiyatı 441.466tl, kim alacak bu paralara golfü acaba. istedikleri kadar indirim yapsınlar. 400binleri verirken ben 40daha vermeyi çok umursamam gider audi alırım.
Resim Yukle - Resim Goruntuleme Sayfası
Serviste başka bir işim varken gittim baktım. 250.000tl bu piyasa verilir üzeri verilmez. 400 e çıkınca premium olmayan araba alan adam gülerler. Ama bir kesim var ki bu tarz arabalara bu paraları vermeyi daha gösterişli sayıyor o ayrı konu :hehe:
8R gelirmi gelirse kaçtan geliR acaba.şimdi para biriktirmeye başlasak 5 seneye alırmıyız ki. Milyon TL üzerinde olacak gibi
33 35 bin dolar gti fiyatı, golf r 45bin olur diye tahmin ediliyor.
Vergisiz hali 40 44 bin dolar arası desek.
Aracın Vergisiz Bedeli :331.614 TL
Vergilerin Toplamı :568.386 TL
ÖTV Oranı :%130
ÖTV Tutarı :431.098 TL
KDV Oranı :%18
KDV Tutarı :137.288 TL
900bin o vakte kurda da ufak oynamalar olsa 1 melyon yuvarlak hesap gibi duruyor. :o :D
O zaman 500k tl model önerelim size
Volkswagen Yeni Golf 1.5 eTSI 150 PS R-Line DSG - 2021 Fiyat Listesi | Doğuş Oto
Volkswagen Golf 2020 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com - YouTube
İyiye gidecekleri yerde...
ya bu videoda araç üzerinde ki Turanza lastiklerin çok kötü olduğunu ve başka marka model araçlarda da kötü sonuç aldıklarını söylüyorlar.
fakat başka moose test videosu yok golf ün. veya avrupada ki testlerde yol tutuşu ile ilgili bir yorum yapılmamış, veya ben kaçırdım.
eğer golfün dinamikleri böyleyse çok kötü. he R line da farklı süspansiyon felan var diyorlar ama bilemiyorum.
bugün maslak yolunda canlı gördüm ilk defa.Arkadan Sakat kalmış cross passat gibi duruyor.Gerçek manada beğenmedim.Bide bu fiyatlar...:)
Bencede oyle. Adamlar moose test yapicak yani biliyosun, gidip kotu lastik ile veriyorsun. Hee sunuda dusunuyor olabilirler. Ortalama bir musteri gidip moose testmi izliyor lan daya turanza yi diyorda olabilir.
Sonucta arabanin gercekten karakteristigi ne suan bence soru isareti.
Golf den müşteri çalar gibi yeni 308
Karşınızda Yeni Peugeot 308! | C Segmentinin Yeni Kralı Olabilir Mi? | İlk Bakış - YouTube
Bunun geleceğini tahmin ediyordum :)
Aşağıdaki fabia kumho ecsta
Škoda Fabia 2019 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com - YouTube
Mesele lastikle kurtarılacak gibi değil demek istiyorum, daha düşük segment fabianın kumho gibi bir lastikle çıkardıkları böyleyken.
İllaki lastik etkisi olacaktır, Keza turanzanın yine aynı serisi olmasa da, civic turanza sonuçları gayet güzel
Honda Civic Sedán 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com - YouTube
Simdi anladim :)
Ben civic hb olan versiyonuna bakmistim, baya iyiydi. Golf un bu kadar vasat olmasini tamamen lastiklere bagladim. Ama sedan civic ayni lastikle daha iyi performans cikarmis. Bakalim TR de ki testlerde yorumlari gorucez artik
Ilk ve tek surdugum golf mk4 tu ve cok hosuma gitmisti.