User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: TOGG T10F hakkında ilk düşüncüleriniz neler

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TOGG sahibi müşterilerim var. Merak edip kapısını bile açmadım. Bu aracı kartvizit olarak kullanıyorlar. O yüzden bu imajı kaybolmadan ne kredi kampanyası ne cazip fiyat yada donanım ile ben ve benim gibileri müşteri yapamazlar. Bu kartvizit imajı kaybolur mu derseniz çok zor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TOGG sahibi müşterilerim var. Merak edip kapısını bile açmadım. Bu aracı kartvizit olarak kullanıyorlar. O yüzden bu imajı kaybolmadan ne kredi kampanyası ne cazip fiyat yada donanım ile ben ve benim gibileri müşteri yapamazlar. Bu kartvizit imajı kaybolur mu derseniz çok zor.
    maalesef öyle bir eksisi var. akepeli muamelesi görmek çok canımı sıkıyor bazen ama umursamamayı öğreniyorsun.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef öyle bir eksisi var. akepeli muamelesi görmek çok canımı sıkıyor bazen ama umursamamayı öğreniyorsun.
    kılıçdaroğlu aday olmasın diyen herkesi akp'li yaptı troller, togg kullananları yapmışlar çok mu?

bunlara yapılacak en iyi muamele şeyine bile takmamak olur zira fikirlerinin önemi yok.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizzat tanıdıklarım hariç uzaktan tanıdıklar ile beraber 15-20 tane TOGG sahibi biliyorum. AKP olmayanı yok. Parçadan tüme varım yapınca imaj direk AKP'li. Hatta aracı günlük kullanmayanlar bile iş amaçlı ziyarette TOGG ile gidiyor fabrikalara vs.vs. kartvizit olarak.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılıma köklü müdahale yapamadıkları çıktı ortaya bunca zaman sonunda
    sonuçta hazır paket alınmış , şimdi de geliştirme ve düzeltme konusu kalıyor arada

bizimkiler yapamaz , yapamıyor
    bizimkiler ancak android uygulama geliştirmeyi bilen bir ekip bu sebeple sıkıntıya odaklanamıyor , onlar ziraatmobil geliştirmeye yetiyorlar anca
    bu konuda çok tepkiliyim

öte yandan , programı satın aldıkları yer de muhtemelen ya benlik bir durum yok diyor ya çok ciddi bir yeniden geliştirme parası istiyor ya da data topluyorum ayağına olayı yavaştan alıyor , proje parasını peşin peşin aldı nasıl olsa yıllar önce..

bazı araçlarda hata çıkıp bazılarında çıkmaması da sıkıntıyı tespitte zorluyor olabilir iyi niyetli düşünürsek

motor problemi duymadım

pil anlaşmasını da sanırım güzel yapmışlar üretici ile , bu yüzden hemen değiştirebiliyorlar problemli senaryolarda
    ama yazılım temini anlaşmasının patates olduğu aşikar

sedan da suv'dan hiç farklı olmayacak
    sadece nispeten bir tık daha iyi aerosu ve kilosu sayesinde biraz daha uzun menzil gidecektir
    ancak burada cidden bir yazılım kaosu var ki o konuda ne bir açıklama var ne güncelleme ile gelen iyileşme..
    ne de bir "kabul etme" ki en acı durum bu..

ya bilen bilir , su birikintisine girildiğinde arka tampon yerinden çıkıyor
    bariz bir tasarım hatası var
    buna bile bir geliştirme olmadı

hatta bakın ben bizzat mail atmıştım , yahu davlumbaz içinde yuvarlak kafa civata neden kullanmadınız diye? bu kadar zor mu? sipsivri duruyor davlumbaz içindeki civatalar
    bu bile aynen devam ediyor kafayı yiyecem

proje fazla siyasileştirildi
    bu yüzden adam gibi eleştirilemiyor da
    işin o kısmını geçelim , biz arabacı adamlarız
    arabacı olarak halen bir çarpışma testi göremedik ki bunu sormaya kimse yeltenmiyor
    ısrarla ısı pompası konmuyor (ekstra bedel bile olsa)
    bu da aracın tamamen hazır paket olduğu , bu gibi bir geliştirmenin yapılamadığı ve asla da yapılamayacağı sonucunun altını kalın kalın çiziyor
    bizim geliştirmeye bir katkımız olmamış belli , sadece hazır paket arabalar alternatifler arasında hükümet seçim yapmış , bu olsun demiş
    geliştirmeden anladığımız ön ızgaraya veya iç mekandaki döşemelere lale benzeri motif uyguladık demekse o saniye zaten mekanı terk etmek lazım
    Konu 8.000rpm tarafından (28-11-2024 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sıfır faiz kampanyasıyla aldım bir süre kullandım fakat malesef servis ve ıvır zıvır yazılımsal sıkıntılardan dolayı yolları ayırdım. t10f de bunları olgunlaştırıp düzeltebildilerse ne ala yoksa şu aşamada ben şahsen yanaşmam bir daha.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler