Selam arkadaşlar Scirocco 2.0 tsı test fırsatım oldu fakat tam da Scirocco R çıkmasını beklerken ilk haberi bu forum sayesinde aldım.Satışa girdiği zaman bi bakmak lazım.
Paylaşım için teşekkürler...
Printable View
Selam arkadaşlar Scirocco 2.0 tsı test fırsatım oldu fakat tam da Scirocco R çıkmasını beklerken ilk haberi bu forum sayesinde aldım.Satışa girdiği zaman bi bakmak lazım.
Paylaşım için teşekkürler...
fena bı makına olmus. ama normallerı bukadar pahalı ıken bunu dusunemıyorum :D
ahhh ulan ahhh bide 4çeker olsa bu tadından yenmezz....s
son yıllarda çıkan güzel tasarıma sahip olan araçlardan bir tanesi karakterine uygun motoru da yerleştirmişler chip egzoz vs yola devam
volswagen yaparsada böyle yapar işte
evo dergisinde görmüştüm harika bi arac. vw i tebrik etmek lazım
gecen gece denk geldi TEM de..
bizim Çuprayla oynadım biraz..((:
Chipli bi TSI o zaman..
ii gidiodu..
simsiyah bişeydi..
suan piyasada 1.4 122lik 1.4 160lik vede 2.0 200bglik var belki chipli deilde direk 2.0 olanıdır sizin yürüdügünüz, 160lıkta saka yapabilecek bi arac gerci,122 bg olan bile kotu gitmio tutup çuprayla yürüyemez tabiki ama 122likte 160lıkta tatmin edio tabi normal insanları:D:D forumdaki 200+ olan arkadslara gore yurumemesi normal:)
diğer r lar gibi buda sonuk olur
Beyazıda çok iyi ya..
off çok deli bakıyo :) napsak ucuz yollu scirocco alıpta replika R tamponlarımı koydursak :D
bende 1.4 160 hp i var menunum ama bu R fena olmuuş dsg şanzımanı da aldınmı direk piste gireceksin sonra eylenceye bak asfaltı eritirsin bununla.Tamponlarını getirirtip daha sonra takarım belki çok güzel olmuş.subaru ve evo lar çekinsin biraz bence bu araçtan
offf bea vw nin göz bebei walla yok böle bi hatchback yaf warmı bundan güzel hb?