güzel bende begendim. ama tek kapı yapabilseler bence daha guzel olur.
Ön konsol bana direk yeni Fn2 typeR i anımsattı...ama mazda için başarılı.fakat bende fiyatının TR gelmesi halinde tercih edilmeyecek kadar yuksek olacagını dusunuyorum.
güzel bende begendim. ama tek kapı yapabilseler bence daha guzel olur.
Ön konsol bana direk yeni Fn2 typeR i anımsattı...ama mazda için başarılı.fakat bende fiyatının TR gelmesi halinde tercih edilmeyecek kadar yuksek olacagını dusunuyorum.
4.2 FSI V8 S5
Güzel olmuş bencede,içinide fena dizayn etmemişler,sade ve güzel bi tasarım olmuş bence.
[SIGPIC][/SIGPIC]
tek kapı olucak koltuklar daha spor olucak tamamdır 10numara arac
yanlız tr de kı vergı sıstemınden dolayı bu arac focus rs gıbı ozel sıparısle fln anca gelır..
Direksiyondaki Mazda logosunu söküp yerine Mitsubishi yapıştırıyoruz. Alın size 09-10 Lancer. Arka kısım CZT bildiğimiz. Öndende İmpi havası veriyor. Ama Mazda iyidir, kalitedir.
Mps kullanıcısı olarak gayet memnunum özellikle ön kaput harici diğer tarafların 105 hp lik versiyonlardan ayırt edilememesi ilk bakışta 4 kapılı aile arabası görüntüsü akabinde yolda kaşınanlara süprizler yaşatması gayet eğlenceli lakin czt ile yan yana getirdim ama çok benzetemedim![]()
Gercekten degeri kiymeti bilinmeyen araclardan biri. Fakat motor hacmi dolayisi ile pek ragbet gormedi bence. Bir de cok asiri spor detaylar yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)