bende şöle bi detay veriim bu aracın fiyatı 4 çeker için konuşuyorum 51000 ile 55000 arasında olucak araç kesinlikle x3 ün yerine çıkmadı x3 bu sene değişiyor ve emin olun gelecek olan x3 ü çok beyeneceksiniz .
Printable View
bende şöle bi detay veriim bu aracın fiyatı 4 çeker için konuşuyorum 51000 ile 55000 arasında olucak araç kesinlikle x3 ün yerine çıkmadı x3 bu sene değişiyor ve emin olun gelecek olan x3 ü çok beyeneceksiniz .
Katılıyorum, bir bayan için çok güzel bir araba.. Çok satacak.
Tipi de gayet yakışıklı bence, X3'ten çok daha iyi.
50-56.000.-EUR aralığında SAV (X1) yerine SUV, akıllı dört çeker hemde full paket Freelander2 almak daha cazip değil mi?
x1 freelander ın rakıbı degilki
freelander daha cok arazı aracı bu daha cok sehırlı
cok farklı ıkı arac
biz sahsen freelandera bakmadık bile cunku jeep e ıhtıyacımız yok bende zaten var
bende rakip demedim zaten o nedenle segmentlerini ayrı ayrı yazdım.
daha donanımlı bir aracı aynı fiyata alıyorsunuz hemde alan olarak daha geniş daha yüksek. bu neye ihtiyacınız olduğu ile alakalı birşey.
aslında bu neden elma yerıne armut almadın demek gıbı birsey
bende zaten g kasa merc oldugundan baska bır suv a ıhtıyac duymadık.
bıze daha cok az yakan çevik yenı kasa vırajı ıyı kullanımı rahat bir arac lazımdı ve x1 tam aradıgımız aractı yoksa x3 e bakıcaktık hazırda m paketlı 2 aracta vardı aslında 57 bın euroya verıyorlardı ama hanım ıllada x1 olsun dedı daha sevımlı buldu ve mınık x5 x6 ya benzettı.
bmw nın motoru cok etkıleyıcı yakıtı cok dusuk ve performansı 3000cc dızellere yakın belkı cogundan daha ıyı.yenı kasa olması da cok onemlı bır faktordu aslında.
aracın gercegını gormek cok daha ıyı fikir veriyor.
yenı x3 su ankınden cok daha guzel ve buyuk cıkıyor.
fıyatıda kesınlıkle yukselıcek o yuzden hafıf sehır ıcıne uygun 4 ceker bakanlara x1 cok cazıp gelıcek dıye dusunuyorum.
X1 in müşteri portföyü %70 üzerinde bayanlardan oluşacak gibime geliyor.
senin durum biraz farklı, hali hazırda SUV segmentinde aracı olan muhakkak bunu düşünmez. ancak şunu düşünün bayan kullanıcı, FL1, CR-V, Sonata, Xtrail gibi bir aracınız var ve yeni araç alacaksınız. bu haldeyken X1 yerine FL2 X3 ve Q5 gibi bir araç seçersiniz.
X3 kasa değiştirecek, Q5 70.000li rakamlardan bahsediyor. FL2 2.2 olması şuan heryede ondan vardı :)
dediğim gibi neye ihtiyacın olduğu ile alakalı bir durum, o nedenle seni bu sınıflandırmadan ayırmak gerekir.
X1 in yerden yüksekliği 7 series ile aynı neredeyse o nedenle SUV almak isteyenlerin pek sıcak bakacağını sanmıyorum. fiyat politikasından ötürü.
BMW Z3 te yaptığı hatayı X1 de de yapıyor fiyat 40lı hanelerde olmalıydı bence.
şunu düşünün bayan kullanıcı, FL1, CR-V, Sonata, Xtrail gibi bir aracınız var ve yeni araç alacaksınız. bu haldeyken X1 yerine FL2 X3 ve Q5 gibi bir araç seçersiniz.
X3 kasa değiştirecek, Q5 70.000li rakamlardan bahsediyor. FL2 2.2 olması şuan heryede ondan vardı
tabııkı x3 q5 70 bılerden baslamasaydı herkes onları alırdı ama degıl malesef
bence 70 bın q5 e verecegıne 2008 q7 al 2007 x5 al 2008 ml320cdı alırım.
hersey fıyatla alakalı
x1 ın sınıfını belırlemek zor ama bmw nın işi bu yeni sınıf yaratmak.
bence satıcak bir alet x1
x3 den q5 den glk dan cok daha fazla satıcagı kesin derim ben
Üretim hatası:D
experience talking :)
X3'ün üretimini durdurup bunu mu üretmeye başlayacaklar?
hayir
x3 un yeni kasasi geliyor yakinda
x1,x3,x5 ve x6 uretilicek
x3 x1 dan dolayi biraz daha boyutlari buyuyecek ve x5 e yaklasicak,hatirlarsiniz yeni x5 te eski x5 den daha buyuk boyutlara sahipti
bnce x3 ten kat kat guzel duruor bı nebze x5 tende hawalı:)
yeni X3 olarak bunu çıkarsalardı çok daha iyi olurdu bu kadar modele ne gerek var
Dün test ettim.
değişik olmuş. kendimi 3 serisi kullanıyomuş gibi hissettim ama daha yüksek ve 3 serisine göre daha yumuşak bir araç. gerçi kullandığım 18" jantlı olanıydı 17 varsa daha yumusak olur. arka koltukları genis ve ferah. aracın onunu gormek yine guc. hakim sürüş pozisyonu yok. kullanılan malzeme kalitesi kötü. okadar para verip bu kalitede malzeme kullanılması bence biraz negatif. motoru dizel gibi değil benzinli araç inceliğinde. FL2 ile 80 km/s ile döndüğüm adayı 60 km/s ile dönüyor, idare eder :)
genel olara orta karar bir araç, crossover segmenti için hoş konsept.
malzeme kalitesi ve oturma pozisyonu (-)
sessiz motor ve arka koltuk genişliği (+)
dışı berbat.. ama içine diyecek bişey yok.. içi güzel olmuş...
x6 dan hallice :)
Walla yakından çok güzel makine gayette güzel araç bence dışı ile.İnceleme şansım oldu.
simli, kahverengimsi bi rengi var ki fenaa:eek: