Eğer BAtman Almanya'da çekilseydi kesinlikle bu aracı tercih ederdi...
Printable View
Eğer BAtman Almanya'da çekilseydi kesinlikle bu aracı tercih ederdi...
biraz hayvani bir motoru var:) arka çamurluk hariç çok iyi bence.kesin torkuda sınırlamışlardır 1100nm de.
E serisinin saatleri arasında 6-7dk fark var
6.2 litre motordan 700 küsür hp çıkardın diye bu kadar maymunluk yapılmaz ki,
Şuraya bak, hadi çamurluklardaki zımbırtıyı anladık en azından bir işlevi var, S serisindeki neonlar ne öyle, o ne katkı sağlıyor sürüş dinamiklerine?
Şu E serisinin arka tasarımına bak, çıkar amblemi yazıyı, al sana Hyundai Sonata ile Lexus karışımı bir araç. İç mekanı desen eski kasaları aratacak kadar kalitesiz. Konsoldaki sert-şeftali kabuğu hissini geçtim, sadece w210 ve w211 kasanın kapı döşemeleri-plastiği ile bu kasadakini (w212) karşılaştırın, aradaki farkı görün.
Konsoldaki kalite farkını anlatmak cidden kelimelerle imkansız, eski kasaya ve yeni kasaya ard arda binip "gelen gideni aratmış" demek lazım. Bu sınıfta bir araçta hayati bir hata.
Kısaca ne zımbırtı takarsa taksın, kaç hp olursa olsun, driving pleasure eksik, ruhunda yok yıldız varsa üstünde.
güzel arabalar ama e serisi batmanın arabasına benzemiş :)
ikiside müthiş olmuş daaaaa... şu e deki çamurluk kapatmayı hemen sökün
5 vites ne oluyo yaw bu devirde? Torku kaldıramıyorsan, yeni şanzıman yapacaksın 8 ileri bunu kaldırabilen.
Hoş bu torka 3 ileri bile de yeter aslında :)
Arka diskler nasıl soğuyormuş bu kapakla?
dış görünüm haricinde gayet güzel bir araç eski brabuslar çok daha güzeldi..
Dibim dustu E serisine, inanilmaz marjinal ve bence bi okadar da guzel. Bu arabayla ferrari taciz etmenin zevki bambaska olur.
e serisinin çamurluk uzatma olayı berbat olmuş
s serisi efsane :)
S in ahşap-teak trimlere bittim.
Köpek gibi duruyor :)
Brabus E serisi ile 458 geçmeyi kafaya koymuş benze :)
fiyatını görene kadar güzel bi arabaydı benim için sonra igrendim :)
içleri ve motorları ne kadar güzel olmuşsa dışları da o kadar apaçi ve rezalet olmuş. hiç mi dönüp bakmadılar "ne yapıyoruz lan biz?" diye.