atmosferik mi? turbo bu araç..
Printable View
Engine
Configuration: Ford Duratec S2000 Straight 4
Displacement: 1.998 liter / 121.9 cu in
Bore / Stroke: 87.0 mm (3.4 in) / 83.0 mm (3.3 in)
Valvetrain: 4 valves / cylinder, DOHC
Fuel feed: Fuel Injection
Aspiration: Naturally Aspirated
Bu konuda çok güldüm ben ya ne bilgili arkadaşlar varmış iddalı konuşuyolar bide :D
çok güzel olmuş gerçekten
yahu daa hondanin s2000 i yokken super 2000 araclari uretiliyordu :D yandanda cok guzel duruyo bide sesini duymak lazim NA rocks
Fena deil..
Omer S2000 ler 4 çeker değillerdi. Bahsi geçen Fiesta S2000 de önden çekişli. Bir yanlışlık olmasın ?
S2000 ler 4 çeker bu araç da öyle. Punto, 207, Fabia S2000 hepsi 4 çeker kurallar gereği.
Hmm. Nedense benim aklımda s1600 ile aynı kalmış. Yanlız konunun ilk sayfasında araç hakkında FWD olark bahsediyor
Alıntı:
Drivetrain
Chassis/body: unitary steel
Suspension: (fr/r) McPherson struts with three-way adjustable dampers, anti-roll bar
Steering: rack-and-pinion, power assisted
Brakes: ventilated Brembo discs, all-round
Gearbox: XTrac 6 speed Sequential
Drive: Front wheel drive
Hatalı yazmışlar sanırım.
http://fiestas2000.com/index.php/tec...specifications
Fordun neyine turbo olmadan 2.0 na 280hp üretmek.Honda olsa hadi neyse.
aracın dışı çok hoşuma gitti motoru mükkemmel atmosferik 280 hp agırlıgı fazla gibi geldi
bu aracın önden çekiş olması imkansız gibi birşey eğer öyleyse saçmalık.yanlış yazılmış bence zaten 4 çeker olmasa aracın standart ağırlığı şehir versiyonu 1050-1100kg arası,bunda herşey sökülmüş 4 çeker olmadan 1200kg olması mantıksz zaten video dada arkayı atıyor her seferinde arkada patinaj var.ayrıca s2000 bu araç ksn 4 çeker,s1600ler önden oluo... seside fena,eksozdaki işi çözemedim sesi inceltio herhald:)
# Wheels Driven Permanent four-wheel drive
http://www.s2000rally.com/ford-fiesta-s2000.php
önü cok kaba agır durmasına ragmen arkası bir o kadar dandik duruyo :)
bu arada s2000 isim hakkı die bişe yok mu honda da bunlar nie aynı ismi koymus
15 kere yazılmış..süper 2000 bir sınıf..rally de bir sınıf..super 1600 super 2000 gibi...bu arabada super2000 için hazırlanmış..dolayısı ile o sınıfın ismi olan s2000 sınıfıdır...honda değil yani..kimbilir honda belkide 2000 motorda iddalı bir araba yarattığı için ismi rally deki super 2000 sınıfına uysun diye s2000 koymuştur..s2000 ortada yokken bu sınıf vardı hiç alakaları yok