Olmamış Beğenmedim Pek :/
Printable View
Olmamış Beğenmedim Pek :/
Recep İvediğin demesiyle "Buni yha".:beuj:
bu arabanın alanın aklından şaşarom harbiden çirkinlik abidesi bide 's' serisi olcak pufff
yaptiktan sonra hiç bakmadilar mi acaba arabaya :))
Ortadan Geçen Konsol rx8 e benziyor.Çok Kötü Ötesi oLmuş...Biçimsiz bişey.
Tip olarak çok kötü.... hiç beyenmedim.. ama motor teknolojisi çok iyi
arabayi cok begendim, acikcasi cok alicak durumlu uyelerimiz, uye arkadaslarimiz olmadigindan begenmemek mantikli bir cozum yolu.
MINI Countryman modelinin satışa sunulmasıyla birlikte MINI ailesi dört modele çıktı (HB, Cabrio, Clubman ve Countryman). Ailenin en yeni üyesi olan MINI Countryman’in tanıtımı için, 25 Eylül 2010 tarihinde İstanbul Maçka Sanat Parkı’nda bir etkinlik düzenlendi. Basın mensuplarının yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı organizasyona, MINI Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv’in yöneticileri ev sahipliği yaptılar. Etkinlikte DJ Bora Uzer özel bir performans sergiledi.
Türkiye’de Cooper (122 HP) ve Cooper S (184 HP) olmak üzere iki farklı benzinli motor seçeneğiyle satışa sunulan MINI Countryman’in baz fiyatı 26.500 Euro olarak açıklandı.
Öte yandan; organizasyonda MINI Countryman’in yanı sıra yenilenen yüzleriyle diğer MINI modelleri de sergilendi. Önemli bir açıklama da bu modeller için geldi: MINI Hatchback, MINI Cabrio ve MINI Clubman modellerinin fiyatlarında indirime gidildi. Artık MINI’nin baz fiyatı 21.320 Euro (MINI One).
MINI fiyat listesi (26 Eylül 2010)
MINI One - 21.320 Euro
MINI Cooper - 23.381 Euro
MINI Cooper S - 28.894 Euro
MINI JWC - 32.660 Euro
MINI Cooper Cabrio - 27.390 Euro
MINI Cooper S Cabrio - 31.537 Euro
MINI Cooper Countryman - 26.525 Euro
MINI Cooper S Countryman - 31.617 Euro
MINI Cooper Countryman ALL4 - 33.291 Euro
aşağıdaki URL den alıntıdır...
http://www.otomobil.com.tr/detay.asp...C5%9Fa-sunuldu
bu sene wrc de gorecegiz insllah :D
Countryman ler genel olarak tipsiz bence
buda iğrenç olmuş :(
İçi çok güzel ama dışı olmamış
İyice manita arabası olmuş :D
131 daa iyi bundan:D
şimdi bidaha tekrar baktımda fena gelmedi
Gayet güzel olmuş.Tanıtım gecesinde uzun uzun inceleme fırsatım oldu zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama canlı görmeden herkes atıp tutmuş.crossover segmentinde türkiyede en çok tutulan araçlardan biri olur bence..(clubman gereksiz bir araçtı ama bu iş yapar:))ileride imkanım olursa countryman s all4 düşünebilirm..
Konuyu açarken yazdığım "çirkinlik abidesi" sözümü geri aldım.
Bugün fuara girmeden gördüm dışarda dolanıyordu bir tane,nedense çok hoşuma gitti:D
bu arabayı piyasaya çıkaracaklarına çarpışma testlerinde kaybetselerdi fabrikası yansaydı projeleri çalınsaydı daha iyiydi :D
Yok ya güzel diyordum ki detaylı inceledim. Bu ne böyle ya. İğrenç
ağLayan MINI.. ayrıca mühendis mi tasarLar otomobili arkadaşLar :D
günceL MINI çok güzeL bir tasarım değiL bence buda güzeL oLarak kaLmış..
iLLa böyLe bir çekik farLar vahşi fLn istiyorsunuz ama işte :p
bence erkek adama terso baba! vayy vay vay..
Renkler ve Zevkler tartışılmaz ama ilk gördüğüm zaman tepkim 'bu ne be' oldu sanırım yeni minilere hiç alışamadığım için bunuda sevemedim (çokta devrik bir cümle kurmuşum)
offf be cok cirkin kim cizmisse anca bu kadar cirkin cizebilirmis helal olsun.
Walla bencede çok kötü bi tasarımı var hatta rezil tasarımcılar kaka tasarımcılar :D :D :D
Ama emin olun bunun markası reno olsa hiç bi kızın dikkatini çekmez mini ya bütün kızlar yine bayılır o yüzden playkoy arkadaşlarda alır gezer bununla :D :D
Biraz somurtkan bir tipi var birazda yüksek olmuş
ben olsam bu tasarımcıyı işten atarım
Hanim mini istiyodu ama 2 kapidan dolayi sicak bakmiyodum, fuarda 4x4 u s modeli icin pazarlik yaptik bakalim
OFF Rezalet. Bide ben şunu merak ediyorum mini bu tasarımla nereye kadar gidecek? Yıl 2050 hala aynı mı olacak aracın hatları,kokpiti vs. :D
oldukça güzel bir araba yapmışlar.
sanırım satın alırken siparişe yetişemeyip 6 ay bekletmeleri de bunun kanıtı ;)
Bugün borusanda detaylı şekilde inceledim en kısa zamandada test sürüşüne çıkacağım.
Öncelikle arabanın içi oldukça geniş.Orta sınıf binek araçtan tavanı daha yüksek olduğu için arka ve bagaj kısmı oldukça fark oluşturmuş.Mesela focus hb'lere göre neredeyse 2 kat büyük bagajının olduğunu söyleyebilirim.Arka koltukları ileri geri oynayarak geniş bagaj hacmine veya bir 7 serisinin arka diz mesafesine ulaşabiliyorsunuz.
Motor 1.6 122 hp veya 1.6 184 hp'lik bmw-psa grubunun motorları.Önden çeker veya 4 çeker alma şansına sahipsiniz.1.6 122 hp eşek motor olur demeyin,1375 kg lik cüsseyi 6 ileri otomatik şanzımanla 0-100'e 10.5 saniyede ulaştırıyor ki bu rakam çoğu 1.6 orta sınıf araçtan seri olduğu anlamına geliyor.
Benim baktığım aracın donanım listesi şöyleydi ve fiyatına göre doluluğun yorumunu size bırakıyorum;
-komple cam tavan.
-6 ileri otomatik,direksiyondan f1
-piano black iç tasarım
-bi-xenon mercekli farlar
-harman cardon müzik sistemi
-beyaz üstü siyah araç.
-mp3 çalar,usb ve aux girişleri
-cruise control ve multifunction spor direksiyon
-kol dayama,
-detaylı yol bilgisayarı
-dijital klima
-park sensörleri
vs vs.
Bu araç 68 bin tl liste fiyatıyla satıştaydı.Ve borusan nakitte %10'lara kadar bırakabiliyor..
Bu arada bazı detaylar mini hayranlarını baştan çıkarabilir bu araçta :)
Misal..
Bagajdaki devasa mini logosu;
http://g.mynet.com/i/126/128421-mini-countryman--35.jpg
7 farklı renge sahip detaylı iç aydınlatma; ( bu arada arka koltuklar ister normal ister 2 tek koltuk şeklinde satın alınabiliyor fark ödenmeksizin)
http://g.mynet.com/i/128/128423-mini-countryman--33.jpg
p.s aracın iç mekanındaki elips 2001'den beri yerini koruyor ;)
Gözlük kutusu ve bardaklık;
http://g.mynet.com/i/129/128424-mini-countryman--32.jpg
Agresif ön tasarım ve ızgaralar,dev mercekler ve kaput ortasındaki şişkinlik ;)
http://g.mynet.com/i/139/128431-mini-countryman--25.jpg
çok kılıksız bi araba yaaa
araç dev gibi :) mini değil yanii...
borusanda baktım geçrçekten çok sevimli alınası bir araç
Konuyu açarkan başlığa çirkinlik abidesi yazmıştım ama canlı gördüğüm ilk gün inanılmaz beğenedim.
Araç için aksesuarlarda çok güzel
hadi lan sallama.
*** gibi :D
ahah sezai bırak bu işleri
range değil mini satıyo olsan kraldı bu kral:D
çok güzel bi araç fuarda bayaa inceleme fırsatı bulmuştum.
igrenç..kotu bence