laa bende bekliyom araba çıksın habire 3000-5000 soydu bizi :D
sonra iskender+ künefeama ilk videoyu isterim sana verdiğim emeklerin karşılığını merak ediyorum :soru:
Printable View
GSI kullanıcılarını 94 senesindeki kadar heycanlandırmasada günümüz için başarılı olucaktır diye umuyorum.
http://img87.imageshack.us/img87/2497/jgtc2.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/9267/jgtc.jpg
opc olmasada astra j gtc bunun gibi bişey olucak diyor autobild
Arkası megane coupe'ye çok benziyor
tavandan bastırılmış gibi
ama çok güzel
:D
ceyar meganedan güzel la bu :p
megane ı iki katlar 4 de böler kimse kusuruna bakmasın çizgileri çok iyi ama bu araç 10 ,15 yıl sonra alınabilecek makul bir fiyat olur sanırım ;) :D
olm ben renocu falan değilim, bence de daha güzel ama arka tarafı ve hatta ön taraf hariç her yeri acayip benziyor-andırıyor.Alıntı:
ceyar meganedan güzel la bu
hatta çıktığında beğenirsem alırım 1.9 twin turbo dizeli olursa belki. gerçi kesin buna 80 milyar ister dangalak opel, bomboş aracı 42 ye kitlediğine göre..
niye kusura bakayım yaw ben önünü beğenmiyorum zaten meganenin, bunun her tarafı güzel.
c sutunu haric tek kapi j guzel değil bence. yeni kasa astralarin ic kaliteside alakasiz bi sekilde kalitesiz. sadece dashboardda 3 ayrı plastik kullanırmı bi firma ama opel kullanmış. astra g nin kalitesi hiç bir opelde goremiyorum ben insignia haric. astra h ise astra j den daha iyi astra g den biraz daha kötü bana göre.. yeni opc yi beklemek lazim aslında ama su cizgilerden nasil olacaği az cok belli oluyor. insallah motor konusunda sacma sapan iş yapmazlar.
gerçeği kabullenmek yerine hala saptırmak nereye kadar ilhanım...
1.5 dci ile az yakarsın buna katılırımda iş performansa girince malesef....
GSİ 2.0 bi turbo dizelle çıktı...
OPC ne çıkar allah bilir ;)
2.5 bi turbo 4 çeker gibi birşey olsa manyak birşey olurdu :D:D
olabilir , renault da 2.0dci 150hp var sportlarda falan değil normal binekte :D
yiğit her yerde aynı yiğit :D
renonun araçlarıyla opelleri kıyaslamak bana bayaa tuhaf geldi nedense.
tamamen başka dünyanın araçları tasarım derseniz bu devirde araçların çoğu birbirine benziyo
Bence fena deil,dizel olarak güçte tatminkar. Opc nin temsili fotoları var ona yakın olursa o da yeterli olur. Opc de inşalla insignia 2.0turbo da kullandıkları motorun gelişmişini koyarlar çünkü o motor sadece chiple 220hp den 310hp ye ulaşabiliyor. Onun biraz büyük turbolusunu bekliyorum. İnşalla öyle olur. bi de saçma sapan 1.8litre koyacaklar diye bi şeyler vardı onu koymazlar inşalla...
2.0 bi turbo olsa güzel olur aslında 2.5 bi turbo 4 çeker olsa tadından yenmez :D:D
bunun banını yinemi kaldırdınız yaa :D
arkadan ii de önden olmuyo:icon13:
OPC versiyonunu görmek lazım ..güzel olacak güzel..
bu opel 1.0 motordan 500hp 600nm km ye 130krş yaka arabada üretse opel opel dir die almam
yeni leona benzemiş bence
Pazar günü manisa sabuncubeli virajında gördüm, pek ilgi çekici değil fotoğraflarda kesinlikle daha çekici duruyor.
Opc side başarılı olur bunun
Kasa model olarak güzel.. fiyatlarda 1 öncekine göre sıfır karşılaştırmasında çok fark olacağını sanmıyorum.
Corsa OPC en güzeli:D:D.
2.0 diesel 190 beygir
gazihan dokunuşu ile benziliyi devirebilir :)
Fena değil