4 kapı GSI mı olur ? umarım tek kapılı olarak çıkar GSI adına yakışır birşey olur
Printable View
4 kapı GSI mı olur ? umarım tek kapılı olarak çıkar GSI adına yakışır birşey olur
güzel güzel gelmiyosunki bizim bu tarafa bayaa hızlı şu an :)
opel adam akıllı modifiye edilirse güzel sonuçlar çıkartır
c20xe ve c20let harici opelin elle tutulur bi motoru yok yapınca hepsi gidiyoda gitmek var gitmek var :) bi yerde cosworth var bi yerde gm var emisyon ekoloji ekonomi derken sonraki nesiller standartlara uysun diye çok pısırık kalıyo eskilerin yanında ama yinede onlarda muadillerine göre tercih edilebilir motorlar
kasaya gelince asta j ye hiç ısınamadım çünkü köşesi yok :)
The Opel Astra GSI will likely make it to dealer showrooms by the end of 2010.
2010 sonuna dogru showroomlarda yerini alırmış .
GSI kullanıcılarını 94 senesindeki kadar heycanlandırmasada günümüz için başarılı olucaktır diye umuyorum.
http://img87.imageshack.us/img87/2497/jgtc2.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/9267/jgtc.jpg
opc olmasada astra j gtc bunun gibi bişey olucak diyor autobild
Arkası megane coupe'ye çok benziyor
tavandan bastırılmış gibi
ama çok güzel
:D
ceyar meganedan güzel la bu :p
megane ı iki katlar 4 de böler kimse kusuruna bakmasın çizgileri çok iyi ama bu araç 10 ,15 yıl sonra alınabilecek makul bir fiyat olur sanırım ;) :D
olm ben renocu falan değilim, bence de daha güzel ama arka tarafı ve hatta ön taraf hariç her yeri acayip benziyor-andırıyor.Alıntı:
ceyar meganedan güzel la bu
hatta çıktığında beğenirsem alırım 1.9 twin turbo dizeli olursa belki. gerçi kesin buna 80 milyar ister dangalak opel, bomboş aracı 42 ye kitlediğine göre..
niye kusura bakayım yaw ben önünü beğenmiyorum zaten meganenin, bunun her tarafı güzel.
c sutunu haric tek kapi j guzel değil bence. yeni kasa astralarin ic kaliteside alakasiz bi sekilde kalitesiz. sadece dashboardda 3 ayrı plastik kullanırmı bi firma ama opel kullanmış. astra g nin kalitesi hiç bir opelde goremiyorum ben insignia haric. astra h ise astra j den daha iyi astra g den biraz daha kötü bana göre.. yeni opc yi beklemek lazim aslında ama su cizgilerden nasil olacaği az cok belli oluyor. insallah motor konusunda sacma sapan iş yapmazlar.
gerçeği kabullenmek yerine hala saptırmak nereye kadar ilhanım...
1.5 dci ile az yakarsın buna katılırımda iş performansa girince malesef....
GSİ 2.0 bi turbo dizelle çıktı...
OPC ne çıkar allah bilir ;)
2.5 bi turbo 4 çeker gibi birşey olsa manyak birşey olurdu :D:D