iç mekanda neyi ölçüyor onu çözemedim.
Printable View
iç mekanda neyi ölçüyor onu çözemedim.
o adam boschda mühendislik yapmış sonra siemensde mühendilik yapmış sonra audi de supervisorluk yapmış sonra porscheninde başında durmuş en son olarakda vw group ceo başkanı olmuş 40 yıllık tarihi tecrübesi olan bir mühendis araba üreticisi..
herhalde o adamın bakdığı kontrol ettiği ölçdüğü ince ayar şeyleri bizim sizin 19 yaşında anlamamanız doğaldır.. :)
koreliler koşmaya başladık artık hayırlısı hızlanırsalar yakalamak zor
bence çok başarılı
evet ev kredisi bitince araba alabiliyorum ve kredim bittiğinde, tekrar taşıt kredisi çekerek 5 yaşını aşmamış bir otomobil alabilecem fakat tüm markalar bunun gibi ilerlemeler kaydettikçe 6yıl sonra alacağım otomobilin hayalini kurmam bile karışık olmaya başladı bende artık şahin hayal ediyorum artık
megane coupe ve ds3 karışımı birşey olmuş ama bence harika..
paylaşım için teşekkürler.
http://www.otomobildunyam.com/wp-con...llpaper_24.jpg
ve turbo motor çok çok geçerli :)
Hyundai en sonunda ciğerli araç yapabildi. Rollerde görürüz artık :)
ortaya karışık modellerden bir tasarım çıkmış..
içide aynı ford c max :D
türkiye ye ne zaman gelicek bu araç ?
gdi turbo yazısını görünce gdo ürünler aklıma geliyor bu motorda gdo lu herhalde :D
Tasarım müthiş Turbo ilede buluşunca değişik bir araç ortaya çıkmış birde minibüslerdeki gibi arka kapının sağda olması değişik birşey. :)
Arkadaşlar hyundai nin accent era modelinden sornaki araçları çok kaliteli, hatta yeni i30 aldık bi arkadaşıma ben hayran kaldım, gidip bi test etmenizi isterim, direksiyondaki comfort normal spor mod kullanımı çok keyif veriyor ve araçta süper bi ses yalıtımı var, aynı zamanda yurt dışından hyundai araçların yedek parçalarını ithal ediyorum, bizzat parçalarıda yakından gördüğüm için, yeni araçlarıyla eski araçlarının parçaları arasında ciddi kalite farkı var, araçların bütün tasarımları avrupada yapılıyor, evet eski araçları çok dandik ama yeni araçlarına ön yargılı davranmayın bi test edin derim.