işte bunu seviyorum .......;)
Printable View
Audi küçük sınıfta pay alma adına girdi bu sınıfa ama TR için konusmak gerekirse rezil rüsva oldu.Fİyatlar şaka gibi kimse bu sınıfta MINI varken o paraları bu arabalara vermeeeeez :) Mito falan hepsi yalan mını bambaşka mını almasamda o sınıfta mınıye en yaklaşan ds3 citroen
en büyük avantajı vergiden ....
lan hadiii bırak bunu alan adam 185hp yi kullanmıcakmı
En azından BMW gibi her modelde aynı iç tasarımı kullanmıyolar :)
Şekil falan çok tırt tasarımcı tavanı unutmuşta sabah fabrikda kaynaklamışlar gibi :D
Polo veya ıbıza dururken pek alınacak model değil.
dış dizaynı ve içi bence cok guzel ama yakıtta sallamışlar 10dan aşa yakmaz o araba
bi kaç tane dizide zengin ailenin küçük kızına bu arabadan verirler reklamda yaparlar satışta benzin sorun değil bi şekilde alınacak zaten
yanlış fıyat polıtıkaları.. ragbet görecegini sanmam..
20binlik vitiayla saplarım ben buna :D :D
MİNİci hatunların yeni gözdesi A1 olmuş sanırım bugün istinyede abartı sayıda gördüm
doğuş bu arabayı bu fiyattan sağlam bir şekilde satarsa bu saatten sonra at arabasıda getirse memlekete her türlü satar ;)
(: güzel araç ama deymez o kadar para vermeye
Hort çekelim konuya.
2011 model a1 185 hp için 79 bin tl verilir mi? Üretimi yok sanırım piyasası çok mu ölü? Tipinden dolayı biz daha çok sevdiğimiz için A1 düşünüyoruz. 185lik versiyon olursa en azından beni tatmin eder güç yönünden :)
75 seviyesi araç temizliğine bağlı mantıklı. Tipi de bence çok güzel