-
Tebrikler... Ülkemizde bu işleri yapılırken değil de yaptıktan sonra, anca insanlar inanıp "Tamam bu iş demek ki oluyomuş" dedikten sonra, destek bulunabiliyor. Kendi çabanızla çok güzel işler başarmışsınız. İnşallah kendinizi daha da geliştirip, daha da başarılı işler de yaparsınız...
-
güzel proje gercekten tebrikler aracı floryada görup incelemiştim
-
Tebrikler Elleriniz Dert görmesin :)
-
hocam öncelikle tebrik ederim, türkiyede bulamadık demişsiniz, bence burda yanılıyorsunuz yeterince araştırmamışınız sizinde vurguladığınız gibi, çalıştığım firmada seri sargılı motor imalatı yapmaktayız. sürücünüz el yapımı galiba, Kullandığınız IGBT ler kaç amp lik acaba nominal akımı nedir, 1 saat max kaç amp çekebiliyorsunuz acaba?
-
Verilen emege saygi duyarim ama elektrikli arabadan pek haz etmiyorum
-
çok iyi başarılarınızın devamını dilerim.
-
cok basarılı gercekteen arkadaslarla gurur duydum allah yollarını acık etsın
-
Elinize emeğinize sağlık bu tarz projelerin geliştirilip hayat bulması gerçekten çok güzel sizi tebrik ediyorum. Bende bu alanda olmasada Bözel bilgisayar programı geliştirerek ülkemize yararlı bir proje yapmaya çalışıyorum Bilgisayar Müh. bitirme projesi olarak.
Özellikle bu tarz konularda arkadaşlarımızın bilmediği çok önemli şeyler var. Örneğin sanırım Sanayi bakanlığının SANTEZ i hakkında bilgi sahibi değilsiniz sanırım. Mart ayında yeni başvurular var bence kaçırmayın ve başvurunuzu hemen yapın gerekli bilgiyi zaten sanayi bakanlığı sitesinden alabilirsiniz eminimki SanTez in projenize katkısı çok olacaktır.
Başarılarınızın devamını dilerim. Tamamen projeniz üretime geçtiği taktirde ve düşündüğüm güçler ile verimlilik yakalandığında basit bir araç alarak size dönüşüm için göndermek isterim.
Allah kolaylık versin yolunuz açık olsun.
Cihan Kirpik
-
Bunlar sevindirici çalışmalar. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
hazır konu hortlamışken son varılan durum nedir bilgisi olan varmı.
-
Konuyu yeni görmüşken tebrik etmek isterim, gerçekten güzel bir işe imza atmışsınız.. Umarım herşey istediğiniz yönde şekillenir :)
-
Gönülden tebrik ederim..... Bu muhteşem projeyi gerçekleştirdiğiniz için.....
Atam'dan nacizane bir alıntı.....
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
-
-
ayakta alkışlarım :bravo:
-
teşekkür butonunu hakedicek bir konu ... ellerinize emeklerinize sağlık gerçekten
-
2 aydır forumda yok arkadaş. bu proje ne aşamada kaldı yada devam ediyormu çok merak ediyorum. 65binliraya fluance almak istemediğimden özellikle meraktayım varmı bilgisi olan.
-
Gerçekten tebrikler inşallah dahada ileri seviyeye taşırsınız projenizi uygun fiyatlı ve verimli olduğu sürece yönelim çok olacaktır
-
ancak tebrik edilir çok zor bir proje.
-
Gerçekten tebrikler,teşekkürler ellerinize sağlık.Maalesef birilerinin dayısı halası para kazanmadıkça neredeyse hiç bir işe el atmaz oldu devletimiz bile..