|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
bugun sonunda cobb accesport v2 alabildim
bi kacgundur iletisim probleminden dolayi gidip bos gelmistim bugun gittim ve aldim . alir almaz reflash yaptim base map olan stage 2 91 oktan lik mapi yukledim . target boost 17psi boost controllerimda oldugundan ayarlayabilicem. yakin bi zamandada base mapin disina cikip aldigim yerdeki tuner tarafindan tune ettiricem . birde downpipe degistirdigimde turbonun heat shield i tam olarak sigmadigindan cikarmistik bugun hazir gitmisken birde heat shield aldim . ![]() ![]()
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
güle güle kullan mustafa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
|
hayırlı olsun
güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
hayırlı olsun mustafacım ben ve bilmeyenler için nedir ne değildir bi acıklasan teknik detay versen cok mutlu oluruz hani
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
|
nasil calistigi ile ilgili temsili video : http://youtube.com/watch?v=PGWCYv1PDgc __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
fark ne kadar bi anlatsan??
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ...
|
güle güle kullan musti faydalı bir cihaz.
__________________________________ Samsa |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
valla zevkli cihaz güle güle kullan
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
bunu peugeot için olanı yok lanet olsun ki
500 dolardan ucuz mu ?
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: VW
|
İletişim problemi mi? İngilizce yoktu di mi senin haha
![]() Güle güle kullan anam sorunsuz belasız
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
fark baya ii cont 1.15 de yuruyorum gusel oldu __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Hayırlı olsun Musti Güle Güle kullan
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
video falan koyda anlayalım ne oldugunu yav boyle cok sanal kaldı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
eet eet video isteriz muzti
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
ya slinda dun cekmem lazimdi bi video ama kamerayi bulamadim .
bir arkadasimda stock evo 9 var bi tek intake var elemanda daha once ben catback ile 1 bar basarken guselce geciordu beni ornek te oldugu gibi http://youtube.com/watch?v=PaKuNR3aqK8dun aksam denedik tekrar yapkasik 40 110 mil arasi 3 kere bastik hepsin de kafa kafaya gidioruz 4. vitese atinca yarim boy cikior daha sonra birakioruz . adam bugun tbe aldi havada yagmurlu eger denersek bisiler cekerim . de sansim yok egzozdan sonra yine ustteki videodaki sekil olabilir
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
fiyat nedir fiyaatt
hayır işime yaramıyacak ama karşılaştırmak adına soruyom
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
650$ ... 10 karekter
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Hayırlı olsun kardesim
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
sadece intakele de evoya mı binilir canııım o da ka$ınıyormu$
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:49 ::::

bi kacgundur iletisim probleminden dolayi gidip bos gelmistim bugun gittim ve aldim . alir almaz reflash yaptim base map olan stage 2 91 oktan lik mapi yukledim . target boost 17psi boost controllerimda oldugundan ayarlayabilicem. yakin bi zamandada base mapin disina cikip aldigim yerdeki tuner tarafindan tune ettiricem . birde downpipe degistirdigimde turbonun heat shield i tam olarak sigmadigindan cikarmistik bugun hazir gitmisken birde heat shield aldim .