|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
siyah olanı eksiye kırmızı olanı artıya bagladık malum diger 3unu arabaya sase verdik.
kontak kapalı olsa bile hatta anahatr sokukken ustundeki ısık yanık kalıyo. kullanan varmı bu ısıgın durumu nedir. ısık bitek artıyı akuden cıkardıktan 3-4 dak sonra sonuyo onun dısında hep yanıo????? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
arkadasimda var, evet isik hep acik duruyor..
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende de var, aküyü bitirdiğine şahit olmadım henüz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mjet-jiguli
|
KONTAK CERYANINDAN AL ELEKTİGİ ..DİGER 3 KABLOYU NEDEN SASEYE BAGLYOSUN ZATEN SASE ZATEN EKSİDİR
Ne Işe Yariyo Bu Alet Elektrikçiyim Belki Yardimci Olabilirim __________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... Son Düzenleyen sülüman; 13-12-2007 20:19. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MINI
|
O ışık akünün güç durumunu gösteriyor , zayıf yanarsa akünüzün zayıf olduğuna işarettir...
Bende kullanıyorum , aynı şekilde... Problem yok
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
elekririgi kontaktan al dirk aküden alma kontak ceryenıda nihayetinde aküye baglı hiçi biş olmaz konatgı actıgında devreye gireer am direk aküdende alsan bişey olmaz aynı alarm ledleri gibi cok az bi akım ceker
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Peki bu condansator ile bluebox denilen şey arasında bir fark var mı ? varsa nedir ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Hangi bluebox kardeşim ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Tam olarak bilgim olmadığı için soruyorum zaten kanka, mesela Erol'un B20'de vardı Bluebox, o da bana "aracın elektrik aksamındaki düzensizlikleri önlüyor" demişti, condansatorü de okuyunca ister istemez aynı şey mi diye merak ettim...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bence bunun tek bi açoklaması var bu alet japon arabalrında işe yarar çünkü japon amcalar ince kablo kullanıolrlar topraklamada genellikle. diger elektrik tesait kaoblos olsun v.s orjinalide.bunun içinde alıgıdı aküden aldıgı topraklamayı veya elektirigi içinde tutup anlık zayılamalrda içindeki elktrigi aküye gei vermsidir gibi bişeydirr tahminimce.aynı kapasitör gibi akü btince devreye giriyor.bence bu cihazı kullanmanıza gerk yok akünün eksi kutubunda motora vede saiye 35 mm kalınlıgında kablo bagalannız yeterlidir..tabi mantık benim düşündügüm gibi ise
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
greddy bluebox mı acaba bahsettiğin?
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
TechTurkey
|
Görüntüsü şöyle blue renkte belki ondan bluebox demiş olabilir ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
ugur kankam eroldaki buddy cluyb racing spec condansator
blue box farklı bişi __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
kafam karıştı herhalde sorry cümleten, ama yeni birşey daha öğrenmiş oldum sevinçliyim
|
||
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:50 ::::

bence bunun tek bi açoklaması var bu alet japon arabalrında işe yarar çünkü japon amcalar ince kablo kullanıolrlar topraklamada genellikle. diger elektrik tesait kaoblos olsun v.s orjinalide.bunun içinde alıgıdı aküden aldıgı topraklamayı veya elektirigi içinde tutup anlık zayılamalrda içindeki elktrigi aküye gei vermsidir gibi bişeydirr tahminimce.aynı kapasitör gibi akü btince devreye giriyor.bence bu cihazı kullanmanıza gerk yok akünün eksi kutubunda motora vede saiye 35 mm kalınlıgında kablo bagalannız yeterlidir..tabi mantık benim düşündügüm gibi ise