|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar bu cihaz hakkında bilgi edinmek isityorum cumaya kadar bu cihazi alip ankaraya alicanın yanına gecicem daha once bende apexi neo vardi onun gelişmisi olarak oldugunu biliyorum apexide yapamadıklarımızı bunla yapabılırmıyız kullanan arkadaslarım ve bana harness hakkında yardımcı olabılecek arkadaslarım kesın bu hafta ıcınde alınıyor urunlerr apexi neo yu satıp buna geciş yapıcam sizin fikirleriniz çok onemli
bi mavi olani var bide bide parlak onların arasındakı fark ne ? __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 03-01-2012 17:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yok mu abisi bilgi sahibi bi erbabimm ...
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
parlak daha gelişmiş ama ne için kullanıyorsun atmosferikmi ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
ultimate(parlak) için konuşursak atmosferik ve turbo olarak hangisinde daha verimli?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
atmosferık abi maviymiş zaten hangı ayarları yapabılıyoruz afc neomu satıcam bunu alıcam nasipse yarın alırım buyuk bı ıhtımal
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
mavi olan avans veremiyo sadece geri çekebiliyo die hatırlıyorum ama yanlış olabilir eğer o şekilde ise atmosferikde çokda işinize yaramaz
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]() |
tam bi bilgi alamadım ama afc neodan daha ıyı olacagı kesın dımı ? net ayarlar olacak meselaa
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: History: 94 Vectra S, 96 Tigra 1.6, 98 Civic 1.4 HB, 00 Clio HB 1.6 RXT Present: 05 Civic 1.6 Turbo
|
Bende cok temiz Emanage Ultimate var. İlgileniyorsan PM atabilirsin. Ek kasaya oluyor. AFC neo dan tabi daha iyi olur. Emanage Blue'ya oranla ateslemeye dogrudan mudahale etmek gibi daha fazla ozellikleri var. Ultimate üst model oldugundan Hem Atmosferik hem Turbo da Blue'ya oranla daha iyi olur...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
pm attım abii
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: History: 94 Vectra S, 96 Tigra 1.6, 98 Civic 1.4 HB, 00 Clio HB 1.6 RXT Present: 05 Civic 1.6 Turbo
|
Cevapladım kardeş
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»