|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil
|
aracıma SAFC ve wide band bağlamayı düşünüyorum bu hafta içinde elektrik konusunda size danışmak istiyorum.
-Topraklama için ECU'da 2 tane ana yer var 26'lık sokette 12 ve 13. noktalar yani IGP-1 ve IGP-2. bunlara bağlantı yapmam sorun yaratır mı?Başka yere bağlamak gerekirse neresi doğrudur? -Wideband'i ve SAFC aynı IGP çıkışına mı bağlamak lazım yoksa birini IGP-1 diğerini IGP-2'ye mi bağlamak lazım? -Innovate LC-1 bağlıycam bunun calibrasyon kablosunda şöyle bir şema var; ![]() bu şemanın karşılığı bu fotoğraflardan hangisi? ![]() ![]() -Son olarak "wideband göstergesinin toprak hattını widebandin toprakhattına bağlayın" yazıyor.Widebandı IGP'ye bağladığımızı düşünürsek göstergenin toprak hattını kontak anahtarına bağlasam olur mu? yoksa widebandin bağlantısına kadar kablo çekmem gerekir mi? Çok uzattım biliyorum ama Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
kalibrasyon bağlantısı için verdiğin her 2 şema aynı aslında ve ikiside doğru
LC-1 den gelen siyah renkli kalibrasyon kablosu var >>bu kabloya led in kırmızı kablosunu ve butonun herhangi ucunu bağlıyorsun. >>ledin diğer ucu yani siyah olanı ve butonun diğer ucunu şase ye bağlıyorsun . cihazların şase bağlantıları içinde, o dediğin uçları kullanmak zorunda değilsin her ikiside ecunun yakınlarında bir yere aracın kendi şasesine "aynı yere" bağlayabilirsin. __________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 21-01-2012 13:01. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kadesımm ben wide bandı alt sigorta taplasından aldım elektırıgını kontak acılınca devreye gırıyoo en mantıklısıda oo ?
safc ıcınde afc neodan farkı oldugunu dusunmuyorumm benım konum vardı genelde galıbaa tam hatırlamıyorum denon abının orda seklı var o sana cok yardımcı oalcaktırr ben o resmı cıktı alıp elektırıcıme gıttım bagladım suan butun verılerı gorebılıyorum gaz kelebek acısı hava debısı devır saatı aku voltajı anlık gorebılıyorumm apexi afc neo aldım ? buldum konuyu ıncele bı ıstersenn __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 21-01-2012 13:52. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkürederim cevaplar için ama benim SAFC bağlantısıyla ilgili sorunum yok aslında
Tek derdim Widebandi bağlarken kullanılacak toprak hattı Alt sigorta kutusu dediğinizin yeri nerede?ve şeması var mı? widebandi ecuya bulaştırmayayım hiç |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben bı sorayımm donerım sana elektırıkcımee
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
böyle bir diagram buldum içerdeki sigorta kutusunun diagramı bu mudur acaba?
![]()
Son Düzenleyen CagkaN; 22-01-2012 11:39. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
şimdi ulastımm kendısıne her hangı bır kontak acılıstan alabılır dedı sıgorta zaten hangısı olursa fark etmıyoo sadece kontak acılısı bulacaksınn ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |