|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mk2 Leon cupRa
|
Arkadaslar mk2 leon cupralara ne zaman beyin cikicak ??? Bu konuda bilgi sahibi cupracilar veya bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim..dunyada kullananlar var biz nasil kullanmioruz veya TR de neden satilmiyor anlamis degilim..lutfen birisi bu konuya aciklik getirsin..Tesekkur ederim
Motec in beyin uretme asamasinda oldugunu ve henuz %80 oraninda basariya ulastiklarini %100 icin bi sure daha surecegini duydum , ne kadar dogruluk payi var onu bilmiyorum ... __________________________________ UG cupRa
Son Düzenleyen UMTT; 29-01-2012 19:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
ben taktım burda deneme amaçlı bir araca ama inan bana çok pahalı suan alınabilicek giibi değil
birazda buglar var malesef __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Marka olarak ne kullandın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
can özgün motec kullandı sanırım bi golf r da
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bende cevabi sizden bekliyordum oz' tesekkurler,
__________________________________ UG cupRa
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Standalone ecuya tam olarak neden ıhtıyac duyuluyor ?
Kullanıcı olarak daha cok tecrübenız vardır arac hakkında hani bi yapılcak bırsey varda stock ecu yetmedigi yermı oldu merak ettim dogrusu. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Cunku insanoglu yetinemiyor iste
su anda Tatminkar derecede yuruyor fakat standalone ecu ya gecildiginde daha fazla gucler alinacak ondan arastirma yapmak istedim ...
__________________________________ UG cupRa
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BZ S3
|
kardeşim daha dur mk1 cupralar 1.8t ler yeni yeni geçti TR DE bizim geçmemiz vve yazılabilir olması bi kaç seneyi alır . yoksa ben mk1 cupramı satmayacaktım ÖZGÜN yapıcaz demişti ama ben bekleyemedim o kadar. bu beyni yazarsada ÖZGÜN yazar inş. da sağla solla uğraşıp durmayız. ilk SIRAYA BENİ yaz ÖZGÜN
![]() 3076 2 .20 bar açmak istiyorum
__________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |