|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: look for new one
|
http://www.mmcompsys.com/download_zo...ts/PICO_01.pDF
arkadaşlar internetten araığım kadarıyla bi bu dökümanı bulabildim arabam saxo vts bu arabaya büyük enjektör takmak istiyorum bu marka enjektörler en fazla 480cc oluyo ben 550 - 600cc bişi düşünüyorum bildiğim kadarıyla bizim arabanın enjektörleri high empedans ama saturated mi yoksa PnH mu bilmiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel.................
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
enjektorleri kendin ölçerek bakabilirsin söktini söküp eline ohm metre alıosun enjektorun üsrtündeki uclarına dokundurup ölçebilirsin
2-8 arası peak & hold (low) 9-16 arası Saturated (high) __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
teşekkürederim oz bizim araçlar 14.7 ohm high empedans saturated oluyo ozaman __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |