|
|
#1 | |||
![]() |
ca18det sahipleri arasinda safc nin hotwire sensor ayarlarini bilen varmi?
hotwire/ #sensor cal. = in 01 out 01 yaziyor dogrumudur? #sensor type =in 05 out 05 ti yabanci forumlarda 07 in 07 out yaziyor diye degistirdim ama digeri hakkinda bilgim yok.. yardimci olabilicek biri varsa buraya yazarsa sevinirim.. __________________________________ http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg JDMWorks PHOTOWORKS Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Son Düzenleyen Muvaffak; 13-06-2008 11:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben akşam bnmkine bakana kadar minikler yazar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
sensor type 07 07 olucak
otekinde de 01 01 olucak ok yukarı olucak __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
orjinal maf'a 7-7
z32 maf'a 2-7 Mufy egt takmadan ayar yapma
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tesekkur ettim tamamdirr
![]() egt daha gelmedi haftaya gelicek insalla su an kabasini aliyorum zaten ince ayarlari yapamam yapmam yani ![]() 4500 ile 5500rpm arasindaki patlatma ayarsizlikla alakasi olabilir mi sizce ? cok az gazi azaltip tekrar yuklendigimde bir sorun yok + o sorun olan devirde su an %+9 olarak ayarladim daha iyi oldu gibi patlatma azaldi gibi bana 9 fazla geldi ondan daha fazla arttirmadim.. yarin gene kontrol edilicek bakalim __________________________________ http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg JDMWorks PHOTOWORKS Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bende patlama çok yüklenince vites geçislerinde oluyor sadece, onun disinda bi sorun yok.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
avansını kontrol et
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: rwd
|
naptın muffy? avans nasıl? haber et çözünce.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
bujilerin gap aralıklarını kontrol et
|
|
|
|
#13 |
![]() |
dip gazda 4000 lerde patlamaya baslıyorsa yada yüklendiğinde bujilere bi bak derim. Benim arabayı alırkende yapıyordu aynı sorunu baya fiyattan düşürmüştüm bujileri değişince düzeldi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
benzin yetersız gelıo olabılıtr
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
missfire hep yapar yada 4500 gibi maximum boostun yüzünden olabilir 2 şekilde deneyebilirsin afr oksa aç benzini ilk dewam ediyorsa aynı oranda kıs ama dewam etme kesilirse afr bağülamak lazım
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
yav bendede kesiklik yapıo 5000 gibi afr 11-11,5 ateşlememi acaba
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
EGT ne civarda bilmiyorum ama biraz fakire alip deneyebilirsin..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: S14.5 & AE86
|
basınc ne durumda buyuk ihtimal bujilerinden olabilir aynı sorun bendede vardı bujilerle duzeldi.
__________________________________ [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bende de şuan o sorun var,
3000 d/d ve üzerinde yığılma yapıyo, araba bazen çalışmıyor. bujileri yeni alıp bi takıyom tek marş sorunsuz çalıma... benm sorunum enjektörlerde sanırım, fazla işiyor büyük ihtimalle? çözemedim yauww, |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|