|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
![]() http://www.mectronik.com/pep.htm
Yukarıdaki linkteki beyin 206 RC için tak çalıştır olarak mevcut. Forced Induction amaçlı kullanıma uygunmudur. Fiyat için irtibata geçmedim henüz ama PNP olması cezbedici.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
programı mevcutmudur ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
yeteri kadar açıklama göemedim açıkcası yani adamlara mail atip şu soruları sorabilirsin bence
- Kaç cc enjektore kadar Destekleyebiliyor ? - Faklı Map sensoru calibre edebiliyormuyuz? bunlar önemli yada programını Demo şeklinde görebilmemiz mümkünmü diye bilirsin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Açıkcası çok fazla bir fiyat farkı yok ise Emerald veya Motec de seçilebilir Stand Alone olarak...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
http://www.mectronik.com/pubdocs/mke4_ds.pdf PDF linki yanlış olmuş düzelttim. Edit : Düzelttiğim linki tekrar düzelttim
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly Son Düzenleyen Schumi; 27-07-2008 20:11. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Benim aracım elektronik gaz kelebeği ile çalışıyor. Bu ürün direk tak çalıştır. Ve gaz kelebeğini değiştirmeyi istemiyor.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Anladım ama Motec de aynı şekilde elektronik gaz kelebeğiyle çalışabiliyor... Asıl önemli olan Mectronik'in yetenekleri tabiki iyice araştırmak lazım çünkü PNP büyük bir avantaj ama ben şahsen fazla para farkı yoksa Avrupa bir araçta özellikle Motec'i tercih ederdim...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
|
evet onlarda MAf üzerinden olabilirler grup N araçlarda yazıyor ondan korktum ama bu pdf sendekiyle aynı ise evet kullanılabilir map Sensoru __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
2005 fiyatı 1800 euro ünite + 600 euro pnp adaptor. MOTEC çok daha pahalı diye biliyorum.
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
motec 4000 den başlıyor Emerald Den daha kaliteli bi arayüze sahip ugur
çok az arabaya plug and play i var __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
PDF linkini düzelttim yanlışlıkla mke4 için link vermiştim şu anki link MTE yani benim araca PNP kiti olan ünite. BSI ünitesi ile beraber çalışabiliyormu bunlarıda sorucam.
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Bu arada Emerald'ı da ekliyelim listeye bence... Arayüz konusunda kesinlikle haklısın Özgün ama eğer nakitte biraz problem varsa ve iş görecekse Emerald da düşünülebilir, ayrıca Motec'e göre çok daha ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam...
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Fiyatlarda euro ve 2005 yılıhttp://www.aviorace.it/mectronik/Cat...ronik_2005.pdf http://www.mectronik.com/pubdocs/mke4_ds.pdf __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
kullandıgı programı download edebilicegimiz bi link varmı?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Sitesinde var ama username password istedi. Mail atıp demoyu isteyecem. İtalyan bir müşterimden güzel bir mail yazmasını rica edeyim Italyan'lar gıcık insanlar çünkü.
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
iştalyanca yazmana gerek yok ben şimdiye kadar ingilizce yazıp cvp vermeyen italyan görmedim açıkcas ı arayüz çok hoş duruyor profesyönel açıkcası
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Bir İspanyollar İki italyanlar. Şu sıraları işlerim oldukça yoğun ama bu işi çok ciddi kovalamam gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Schumi bir bakıver ben senden çok merak ediyom
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
sanırsam sana çok güzel pigggyback standalone tarzı bi unitebulabiliceğim
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:55 ::::

Yukarıdaki linkteki beyin 206 RC için tak çalıştır olarak mevcut. Forced Induction amaçlı kullanıma uygunmudur. Fiyat için irtibata geçmedim henüz ama PNP olması cezbedici.