|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
arkdaşlar ewt sorum bu ? sizce hangi firmanın yazılımından yaptıralım,
wimmer-rst olabilir diorum peki sizce?1 de wimmer vw ile çalışan 1 firma sanırsam serwis destekliyormu bu yazılımı? |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Servis hiçbir yazılımı desteklemiyor... Kendileri ABT nin yazılımını satıyorlardı bir ara ki çok uçuk rakamlardı onu da durdurdular... Ayrıca Tr'de Wimmer'in bayisi yok diye biliyorum... Aslında önerebilecegim birisi var ama reklam olabilir... O yüzden söylemeyeyim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 07 S60R
|
marka olarak wimmer ve revo yu önerebilirim özellikle yurt dışındaki forumlarda wimmer ı çok övüyorlar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Wimmer var olmaz olurmu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
nerede yaptırabiliriz wimmer'i ?
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bendede fsi var. triptonic olmasına rağmen düz boru ve cai ile diğer fsi ları baya bi geride bırakıyo 18jantlara rağmen... çip işine girme fsi da verdiğin parayla alıcağın güç seni tatmin etmez hatalı bi işlemdede başın çok ağrır...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
wimmerler başarılı yazılımlarında sorun olacağını sanmam,
o donanım we knfordaki arabada düz boru felan çok ses yapar konfor bozar, cai olarak ne kullanıorsun? |
|
|
|
#8 |
![]() |
simota kullanıyorum...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
raymanbu@hotmail.com wimmer -rst uygulamasını yapan torque tuning in sahibi bülent abimiz contact kurup bilgi alabilirsin...
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 07 S60R
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Misafir
|
Senin araca bir de chip yapsan aslında o kadar modifiyenin tadı daha çok çıkar gibi duruyor. Tabi tercih meselesi. Yaptıklarınla da güzel olmuştur eminim. Son Düzenleyen Cihan; 12-01-2009 19:43. |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
115 HPlik 1.6 FSI motorda güzel bir yazılımla beklenmeyecek artış sağlanabiliyor. Orjinal haliyle 4000 devir altı çok cansız oldugundan hem kullanım zorlasıyor, hemde fazla yakıt tüketiliyor. güzel bir remaple alt devirler beklenmeyecek şekilde canlanıyor ve bariz hissedilen güç ve ekonomi saglanıyor. Ben uygulamayı yapmadan önce bu kadar artış beklemiyordum. Deneyin sizde göreceksiniz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |