|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
slm arkadaşlar yeni aldığım aracın enjeksiyon beyninde problem var ateşleme yapmıyor acaba immo danıdır bi bilginiz varsa yardımcı oln lütfen
, |
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
içeride arıza lambası yanıyormu yanmıyormu :?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bobini kontorl ettinmi yada bobıne su vs ıslak bir seyler geldimi?
bence bobını bı degıstır arakdasının arabası ıle cevrendekı baska bı 106 ıle ozamn duzelebılır. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
baska bı aracla bobın deiştirerek deneyebılırsın pc baglattınmı hiç
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
büyük bi ihtml bobinden olabilr 307lerde falanda cok sorun cıkıyo cokzor degl tespt ii bi elektrkciye gidersen hallederler sanıyorm.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
teste bağlatmadım ancak bu gün immoyu iptal ettim ama
hala yok calışmıyor araç |
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
öncelikle bir iki bişi sorcam
araba kaç model daha önce çalışıyomuydu nasıl bu arıza başına geldi krank okuyucu ve bobini kontrol ettinmi içeride hangi ışık yanıyo son olarak araba çalışmıyoken immo yu nasıl iptal ettin (soketinden söktüm deme )
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
bugun performance shopta karşılaştıgımız arkadaş senmisin beyinden pini kır dedigimiz
eger gene olmadıysa ozaman bobinlerini degiştirmen gerekecek büyük ihtimal __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
bizİm arkadasta yasamıstı sorunu bobindenmiş
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Misafir
|
![]() ışık olarak motor blokaj yanıyo Son Düzenleyen mmtperformance; 27-12-2008 23:50. |
||
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
24,00 şimdi geldim
enjektörlerin benzin püskürtmediğini anladım ve enjektör rölesini inceledim ama açıkcası hala sorun çözülmedi bana acil olarak pin şeması lazım |
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
dalga geçmek için yazmamıştım msjımı yardımcı olmak için dedim
msn mengu190@hotmail.com eklersen yardımcı olayım __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: RS4 / 3.30d
|
Elimde beyin var istersen eskisini ver yenisini al yapabiliriz. Özelden msn adresini yazarsan görüşelim. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: RS4 / 3.30d
|
Ayrıca pin çıkışlarıda mevcut msn den gönderirim.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
buraya kotsana insanlar sebeblensin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
![]() Kasmayalım özel..... СЗ .. Audio unit suppressor 30 .. Battery + 31 .. Battery - A124 .. Coded keypad В54 .. Crankshaft position (CKP) sensor Х1 .. Data link connector (DLC) А35 .. Engine control module (ECM) В24 .. Engine coolant temperature (ЕСТ) sensor H63 .. Engine malfunction indicator lamp (MIL) Y104 ..Evaporative emission (EVAP) canister purge valve М12 .. Fuel pump F ..Fuse В72 .. Heated oxygen sensor (HO2S) Y99 .. Idle air control (IAC) valve Т1 .. Ignition coil 15 .. Ignition switch - ignition ON А162 .. Immobilizer control module S39 .. Inertia fuel shut-off (IFS) switch Y3 .. Injector А5 .. Instrument panel A75 .. Instrumentation control module B25 .. Intake air temperature (IAT) sensor В69 .. Knock sensor (KS) B83 .. Manifold absolute pressure (MAP) sensor A171 .. Relay module P7 .. Tachometer R10 .. Throttle body heater В147 .. Throttle position (TP) sensor B33 .. Vehicle speed sensor (VSS) P9 .. Vehicle speedometer bl = blue br = brown el = cream ge = yellow gn = green gr=grey nf = neutral og = orange rs = pink rt = red sw = black vi = violet ws = white hbl = light blue hgn = light green rbr = maroon |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
alternatif linkte verelim;
http://www.imageurlhost.com/images/u...w1oqv880jx.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1...qv880jxwm5.jpg __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |