|
|
#1 | |||
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
arkadaşlar,
aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? s300 ile yolda datalog almak istediğiniz zaman aracın ateşlemesi karıştırıyormuş gibi tekliyor datalog u kapattığınız zaman araba normale dönüyor? herhangi bir arıza kodu yoki datalogu kapattığınız zaman gidişte herhangi bir problem yok. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
j12 yi cut out ettinmi bilocum
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
bkr7en11 var buji orjinal buji kabloları. j12 cut out olmasa herhalde başka arabadada aynı problem yaşanır daha önce başka arabada kullanıldı bi problem yoktu. birde benim datalog donma değil datalog devam ediyor ama araba bozuk çalışıyor ateşleme atlıyor gibi.
ilk dükkanda taktık problem yoktu datalog alıyordu 2 kere vites bitirdim ve araba saçmalamaya başladı dedik buji diye s300 ten datalogu kapattık araba düzeldi açıyorum araba saçmalıyor
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
http://www.hondata.com/downloads.html
burdan indirebilirsin son versiyonu __________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |