|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EVO 8
|
Cooper One lar icin Chip yaptiran tanidiginiz varmi? Ne gibi sonuclar alindi. Yaptirmayi dusunuyoruz yani biliorum 10hp almaz bile ama ne biliyim bi ara hizlanmada rahatlik olmustur vs yapilicak araba otomatik vites cooper one 90hp motoru hic gitmiyor
__________________________________ BATIKAN |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Mini One'lar chiple genelde 120-125hp arası guc veriyorlar
Bir sure once bi yakınım yaptırmıstı One'a Wimmer chip 125hp cıkardı dynoda.Upsolute'un sitesine baktım simdi ordada 125hp yazılmıs..http://www.upsolute.com/index.php?op...id_model=13507 __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Mini one dan 127 hp dynoda almıstık.. 90 hp den 127 hp ye cıkmsıtı arac..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
ewt mini one a chip yapılınca cooper kadar güç alınıyor 120 civarları oldugunu biliyorum ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
kimse uzerine alinmasin ama bu dynolar once sonrami yoksa sadece sonra mi? dyno markalari ne?
atmosferik 1.6 lt bir arabadan ki bu araba spor karakterli, agresif camli, vtecli vs bir araba degil. tek chip ile nasil %40 guc aliniyor ? ya ben bu isi bilmiyorum , ya bu dynolar yanlis. Erhan kesinlikle seni kastetmiyorum ama cok iddali degerler bence... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Aynen benimde bildiğim okan'ın dediği şekilde tek fark yazılım diye biliyorum.
Hatta chip firmalarının sitesinde de yazıyordu veriler. __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
önce ve sonra yapan bi tanıdığım vardı 89hpden 117hp olmuştu arabası superchips ile düz vitesti ama arabası
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bu kadar adam ayni seyi diyorsa demek ki aliniyormus bu arac bir istisna imis.
adamlar demek ki farkli uretim bandi yerine ayni motor ve kapagi detune ederek kullandilar bu araclarda ama bu istisna bence. atmesferik bir aracta 1.6 litre icin chiple alinabilecek maksimum verim %10 hadi olsun %15 tir. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
korhanım öyle söleniyor ama açıkcası ben daha görmedim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evet doğru tek farkları yazılım..
örnek ![]() Mini One Stock : 97 hp Modded : 144 hp (flywheel) Drivetrain loss : 19% Software Intake (modified BMC CDA) exhaust cat. polished heads cams gasoline cooling iridium spark plugs A modded One is at the same level as a modded Cooper. So a Cooper with the same mods, wil produce the same power as this One. The reason why a One gains so much power, is because it's a detuned version of the Cooper. Part of that detuning is the software that restricts the engine power. So with a software upgrade a One can gain a lot of that restricted power back and on top of that the same amount of power that you gain with a Cooper. Power (flywheel) ![]() Torque
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
bilmedigim bir sey ogrendim cok hosuma gitti eyvallah
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
tamamdir o zaman belli oldu bu chip isine giriyoruz.
simdiii kim yapio bu chip tuning i? sahibinden de bikac ilan var degisik fiyatlar hepsi. nedir bunun raici? kim yapar? __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: dci
|
peki standart cooper için durumlar nedir?
ne yapılır ne alınır? bişey yapmaya gerek var mıdır?
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: dci
|
pardonz...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
mini one gaz kelebeğini %100 okumuyor %80 gibi bir değerde okuyor yazılımla beraber bu oran %100 e çekiliyor kalanda yine avans ve yakıt haritalarıyla oynanıyor..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:00 ::::

Bir sure once bi yakınım yaptırmıstı One'a Wimmer chip 125hp cıkardı dynoda.Upsolute'un sitesine baktım simdi ordada 125hp yazılmıs..