|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ford
|
Klasik bir soru olacak belki ama piggy-back olarak sonradan turbo takılması düşünülen araçta aem fic ilemi yoksa greedy ultimate ile mi daha iyi sonuç alırım? Hangisinin uygulanması daha pratiktir? (Kablo sensör vs açısından soruyorum) software de hangisi daha başarılı? Neden?
Şimdiden teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: rwd
|
kullanılcak araçta önemli, marka model.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
2008 mondeo 1.6 ti-vct
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ultimate fic'e göre çok daha özellikli
greddy ile avrupa markalı modellerde problemler çıktığını duymuştum. sanırım problem trigerring, camshaft/crankshaft position sensorlerden kaynaklanıyor. aem sanırım daha sorunsuz çalışıyor avrupa menşeili araçlarda. __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
türkiyede avrupa araçta turbo uygulamasında aem fic kullanan var mı tanıdık? görüşleri fln nasıl?
Uygulama konusunda sıkıntı olmuş mu? kablolama, sensör uyumluluğu vs.? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ben kullanıorum fic, fic'ten yana bir sıkıntı yok
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
106 gtı turboda kullanılıyor bnm bildiğim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
fcon is yada fic emanage sorun çıkaarabilio
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
özgün hastayım türkçene. klavye canavarım benim.
Meali, "FCon IS veya FIC. E-Manage sorun çıkartabiliyor."
__________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: polo
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
e30 turbodada kullanıyoruz aem fic.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
yattımı derken ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
üstad benim araca fcon is takılabilir diye konuşmuştuk haziran başı, bu yoğunluğunda ben de damdan düşme söyledim konuyu belki hatırlamamış olabilirsin kusura bakma
, şimdi fcon is lerde sorun çıkabiliyor deyince ben genel algıladım bu durumu, sen de bir araştırma yapim demiştin. acaba bu araştırma sonucunda fcon is tercih etmemelimiyiz diye sordum sorumu. ben her durumda seninle bir araya gelip işletim sistemine bişekilde müdahale etmek istiyorum, bu hks olmaz aem olur, önemli değil. sen ne dersen. zamanı da sorun değil yeterki hedefe ulaşalım. şimdi crower stage 1 ve aem kasnak da geliyor. bunların üzerine daha da iyi bişeyler elde ederiz inşallah.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
fcon deil emanage De sorun ç.ıkıyor Fcon is de sorun çıkıyor demedim
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bu iyi haber, üstelik konu orda turbo yükelemeli araçlar üzerine dönmüş, ben bu detayı da atlamışım, özür
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Ne gibi sorun(lar)
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
ignition controlu yapamıyorsun mesela bazı modellerde
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:03 ::::

, şimdi fcon is lerde sorun çıkabiliyor deyince ben genel algıladım bu durumu, sen de bir araştırma yapim demiştin. acaba bu araştırma sonucunda fcon is tercih etmemelimiyiz diye sordum sorumu. ben her durumda seninle bir araya gelip işletim sistemine bişekilde müdahale etmek istiyorum, bu hks olmaz aem olur, önemli değil. sen ne dersen. zamanı da sorun değil yeterki hedefe ulaşalım. şimdi crower stage 1 ve aem kasnak da geliyor. bunların üzerine daha da iyi bişeyler elde ederiz inşallah.