|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba Arkadaşlar...
Araç Golf GT Aracıma ecu upgrade düşünüyorum. 2 firma arasında kaldım daha doğrusu. Biri Revo diğeri ise APR. İki firmanında yaklaşık önerdigi güç 205 hp+ İkisininde bildiğim kadarı ile şu anda TR distributoru yok.O ayrı bir konu zaten. Bunlardan hangisi sizce? yada Daha doğrusu bu firmalara alternatif olarak ne düşünmeliyim? (abt hariç) Teşekkürler. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
apr ye yada revoya yolla ecunu söküp, gidis gelis olarak yolla kargoyu donuste gumruk problemin olmaz aynı faturayla geri yollarlarsa.. 1 hafta arabasız kalırsın en fazla
unitronic inde tsi icin yazılımları cıktı artık ama pek ustune gidemiyorum diger islerimle ilgilendigim icin |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Sağol oytun zaten mail attım ikisinede bakalım ne cevap vericekler.
Birde Remap olayını da düşünüyorum tabi.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen Future_King; 16-08-2009 23:40. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Burda remap yaptırmak daha mantıklı bence.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
daha önce bu araca burda remap yapan varmı sağlıklı bir şekilde?
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ben yaptım.. dv sıkıntısı dısında bir sıkıntısı yok gayette canlı yuruyor..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
Evet yapıldı biliyorum.
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
DV sıkıntısı derken?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Yazılımdan sonra orjinal DV'nin dayanmayıp yırtılması vakasından bahsetti sanırım.
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Orjinal DV si yırtılıyor.Yeni Model DV ler Upgrade edildi bu yüzden.Yeni Modelini alıp takıyorsun halloluyor.bir problem değil yani __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Video bakim bulursam paylaşırım burada ben de. Sevdiğim bir araba olduğu için düşüyorum üzerine
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
5 ay sonra video ekleyebilirim ancak
|
|
|
|
|