|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1991 INTEGRA -CALIBRA TURBO 4X4-AUDIA6 2,4 SPEC-TOYOTA AE101
|
Arkadaşlar Merhaba .
Bunu soracağım aklıma gelmemişti İkinci el bi arkadaştan aldım Turbo Timer HKS Ancak Kutu vs vs yok HKS usayada bakmadım ama Hemde Paylaşımda olur Bunun Type 1 yada Type 0 olduğunu nasıl anlıyacağım ? Malum Şehir Dışındayım Bana Bi yardım Type 1 de kaç kablo var Type 0 da kaç kablo var? çalıştırıp deneyeceğim bi durum yok o yüzden size sorayım dedim . Ona göre iade edeceğim Çok teşekkür okan Son Düzenleyen IMOBILIZER; 20-10-2006 09:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
ş sekilde Type 1 de
-devir -kilometre -0-100km -100-160km -0-400Metre - batt vs. gibi şeyleri göstermektedir TYpe0 Da ise -Battery -geri sayım olması gerekiyor 1 tek __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
OZ çok sağol Özelliklerini biliyorum
sorun şu HKS usada Type o için bilgi var ama 1 için kapsamlı yok Bu ikinci el olduğu için elimde şema yok Dolayısı ile Elindeki TYPE1 diye gönderildi Fakat Rahatsız oldum Type 1 bunları ölçüyor ise Sinyal kablolarının fazlası ile olması lazım Benim tek öğrenmek istediğim TYPE 1 DE KAÇ KABLO VAR TYPE 0 DA KAÇ KABLO VAR Burada deneyebileceğim bi durum yok Dağın başında çalışıyorum . O yüzden ![]() Teşekkür |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
kablo sayısını tam söleyemem fakat siyah turuncu gösterge ısığa sahip ise type0 siyah mavi yada gri mavi ekrana sahipse type1
renkler şöle Type1 1 parking Break Lead Wire Gray 1 Rpm Signal Detection Lead Wire Brown 1 speed Signal Detection Lead Wire Blue Type 0 1 parking Break Lead Wire Gray __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
AHAAAAAAAAA
TAMAMDIR OZ sana ne alayım şimdi ? Güzel bir HKS INTERCOOLER KIT EMANAGE BLUE BOX Bütün harnessler GTR34 turbo istersen --40 ar 70 gövde ballbaring Başka ne lasım FCD alayım EHHEEEHEHEHE YARDIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
rica ederim nedemek
bu sitenin amacı bu
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|