|
|
#1 | |||
![]() |
Freescale motorola'nın sahip olduğu envayi çeşit işlemci ve microcontroller üreten bir firma. içlerinden bir ürünü dikkatimi çekti. ismi small engine controller. üretim amacı genellikle hobi amaçlı rc araçlar ve motosikletler. tek silindir kontrolünü destekliyor şu an ve wasted spark kullanılarak 2 silindir kullanılabiliyor. demo board'un üzerinde 16bitlik microcontroller ve injector/ignition driver bulunuyor. map sensörü, o2 sensörü, cps(hall ve mag destekliyor), cts, air temperature sensor bağlantıları mevcut. usb 'ten diagnostic bağlantısı yapılıyor ve kendi software ile tune edebiliyorsunuz. ayrıca emülatörü ve development toolları da mevcut. 200 dolar fiyatı var bu board'un.
dökümantasyon burada mevcut: http://www.freescale.com/webapp/sps/...B09FSLS23P3509 User manual için link: http://tinyurl.com/mlccl3 board'un siparişini verdim ilk olarak hedefim bu board la babamın iki silindirli honda xl125 motorsikletine bağlayıp çalıştırmak. __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford
|
MS e göre boyut dışında pek bir avantajı yok gibi.. Biraz daha ucuz olsa çin işi scooterlarda falan kullanılabilirdi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ms e göre baya ilkel kalıyor, geliştirebilir mi onu ilerleyen zamanda deniycem
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
senin arabaya bağlanan megasquirt'in basit ve ilkeli. tek veya 2 silindir kontrolü yapabiliyor, laptopla ayar yapabiliyorsun
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
fiyatı nedİr?
bu sencronlu sekilde 4 silindirde çalıştırabilirim sanırım 2 tane ile
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
ilk aşamada başarılı olursam, schematic,pcb, gerber bütün dizayn bilgileri mevcut, 24 silindir benim aklımda da var. ama ilk önce 2 silindiri başarabilmem lazım __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Nerden sipariş ediceğimi söylersen 1"tane alabilirim bende pm de atabilirsin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Netten verdiğim linkten sipariş verilebiliyor ama gümrükte problem olabilir
freescale'in distribütörüyle temasa geçip bilgi vericem __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sipariş ne durumda ? geldi mi ? gümrükle ilgili sorun oldu mu?
bu aralar yeni bir proje de kullanmam gerekiyor, ben de almayı düşünüyorum, nereden temin edebiliriz ? yeni bilgiye açız
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 200sx
|
mustafa bende alıcam bundan, toplu sipariş fln verelimmi nasıl yaparız bi öm atarmısın ?
__________________________________ Grow up! this is just a car |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ben ilgilenemedim tam
distribütörle bir konuşayım öm atıcam |
|
|