|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Afr Safc ayarları hakkında yararlı bilgiler ( İng )
http://www.angelfire.com/pro2/rst/ai...uning_tips.htm __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Bilgiler için teşekkürler Cem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
saol abiim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ELL ARABASI&TELLI ARABA
|
cok yarali bilgiler peki dipgaz basaraktanmi herdevirde 11.5 yakalamak lazimyoksa sabit3bin devirde giderkenmi 11.5???? biri aydinlatirsa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
eeee bildiğim kadarıyLa bost un geldiği devırden itibaren tam gazda redlıneye kadar 11.5 afr gitmek gerekir üstü tehlikelidir kırma şansı yuksektır yalcın kardeşim
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
dip gaz giderken 11.5 ları normall giderken daha düşükolucakki ekonomi olcek
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
oz ayar okadarda kolay bisey degil valla bosst beldimi bütün degerler deysiyo onu sabitlemek konusunda yardimini istesem senden ??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
easy dip gazda giderken alt devirlerde degil , devir yukseldikce dip gazda afr durumun nasıl değişiyo dedigin degerler kaç ?
Sende safc var sanırım ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Özellikle egt ve wideband uzun yolda insanı sollamalarda falan manyak ediyo
__________________________________ .....Human At Sight , Monster At Heart..... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Japon Gti'ı
|
en iyisi ne white bant ne egt takmmamak lazım
__________________________________ MetroBUS Spec Devam
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
bende black band taksam
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
arkadaşlar bu konuda benim de desteğe ihtiyacım var. arabam 2005 civic vtecii ls. düşük basınçlarda turbolamak için. garret turbom var ve smt6 beyin. istediğim basınçlar 0.4 barlar civarında. uzun süredir okuyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor. bilen tanıdıklara yaptıracağım ayarları ama yine de en azında doğru yapıldığını bilmek insanın içini rahatlatıyor. çarşamba günü aracımı bırakıyorum, project car kısmında da görebileceksiniz gelişmeleri. ama yine de bana bir mapping önerisi verirseniz sevinirim. bu arada smt6 ekstra enjektör de sürüp gelen havaya göre de programlanabiliyor. fikri olan var mı?
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
SMT6 aracına kolay adapte edilebiliyor mu ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
aslında bu değerler aracın karakterine bağlı olarak devir bandında değişiklik gösterir.Ben sabit bir değerle gitmektense değişken bir karışım kullanmanın daha iyi güç getirdiğine inanıyorum.
|
|
|
|
#18 | |
|
Misafir
|
|
|
|
![]() |