|
|
#1 | |||
![]() |
eski aracımı sattıktan sonra 98 vti aldım ve yavaş yavaş başlamak istiyorum artık...
ilk aşamada hondata s200 yada s300 düşündüm... biraz araştırdım fakat işin içinden cıkamadım yardımcı olursanız sevinirim. ileriki aşamada turbo düşünüyorum buna yonelik olarak başka model,marka (fiyat cok abartı olmadıkca) onerilerinede açığım... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
s300 olur senin arabaya
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
hondata s300j alacaksin arkadasim..
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tesekkur ederim, peki s200 un boost option ı olanlar ile s300 un ne farkı var? yani fiyat olarak baya fark varda
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
senin ecu ile s200 kullanamazsin, s200 usdm eculer icin...
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
s300 alıcaksın en maliyetsizi odur ayardada yardımcı olabilirim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jazz
|
nerden bulucaz s300 leri fiyat bilgisi olan varmı..orj. yay+şapka istemeden kullanabilirmiyiz
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
8500 devire kadar yetiyo orjinal sapkalar yaylar, amerika fiyatida 600 dolar __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jazz
|
yeeah...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
idare eder
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Peki s300 diilde obd0veya obd1 ( hangisini kullanabiliriz? ) beyin ve harness alıp eepromu dışardan programlayıp beyne taksak olmazmı? b16 da kullanabilirmiyiz?
Son Düzenleyen facia; 07-01-2007 13:59. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
obd1 kullanablrsin onun için.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
olurama verimli olmaz
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
çok alamayabilirsin
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
sebebini sorsam? genelde aşırı besleme yapanlar obd1 beyin yazılım ve üstüne piggy back yapmışlar yurtdışında yada s300 takmışlar bulduğum kadarıylada s300 de obd1 p30 un üzerine yerleştiriliyor...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
ecuden butun degerleri degistirebilirken neden pigyback bir sistem ile bypass yapasınki s300 varsa sorun yok yada diger ucretsiz rom editorleri kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
s300 ile birçok şey değiştiriyorsun avans Benzin oranı cold start boost cut vs gibi sen s300le kendi yazıdğın içi aynı kefeye koyamassın s300 standalone çok yakın bir sistem VAFc ile sadece benzini ayarlayabiliyorsun Map sensorunu kandırarak
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|