|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '00 impreza gt , '08 gsx 650f
|
hall effect sensor ile çalışan bir setuptaki aem 30-1010 ecuyu geri stock honda magnetic pick-up'a çevirmek için gereken direnç-jumper vs. gibi bilgiler gerekli, acil yardımlarınızı bekliyorum....
__________________________________ subi & suzi |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: prelude h22 turbo
|
bunun cevabını bulman cok zor aem ın forumunda bıle buna cvp vereceklerını sanmıyorum.bence hazır hall pick up a cevrılmısken dıstrıbutoru sokup at bıtane epm al(mınıkslerde vardı) hemde wasted spark ateslemeye gec. kafanda arabanda sorunsuz olsun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Hall Efect vtec ? eminmiyiz ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: prelude h22 turbo
|
muhtemelen cıhazı aldıgı vatandas t1 yada epm kullanıyordu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
daha önceden kullanıldığı araç sanırım accord.hall effect setupı da ona göre yapılmış normal olarak.
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bence honda distribütörlü olmasına rağmen ateşleme yeterince verimli yani gerekli görmüyorum sistemde köklü bir değişiklik yapmayı..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Hmm ozaman oldu şimdi orjinal de bendede 1010 vardı magnetic ti hall farklı bişey kablolmasıda farklı çünkü .
1010 ile aynı board a sahipler ana kart üzerinden yapıcaksın jumper settings leri Bu işini görür sanırım ![]()
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
teşekkürler oz sanırım görür işimi. anladığım değiştirmem gereken sadece bir jumper
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
o şekilde diot felan olmuyor çünkü 1 kısmı univrsal o beyinin
sadece otu u soldakalan ortadan bağlanan kısmı orjinal yanlız bu tip değilse içini açtığında ecu bana yendein haber verirsin Reja ederim
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|