|
|
#1 | |||
![]() |
106gti service manual ya da ecu pinout lazım elinde olan paylaşabilir mi?
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
Peugeot 106 MB3 Automatic Gearbox.
Peugeot 106 TU1-TU9-TU32 Engine - Ignition System/Carburetion. Peugeot 106 TU1MZ/L Engine - Magneti Marelli G6. Peugeot 106 TU2J2Z/L Engine - Magneti Marelli 8P Multipoint Injection. Peugeot 106 TU5J2/L3 (NFW) Engine - Magneti Marelli 8P Multipoint Injection. Peugeot 106 TU5J2Z/L Engine - Magneti Marelli 8P Multipoint Injection. Peugeot 106 TU5JPZ/L Engine - BOSCH MP5.1. Peugeot 106 TU9MZ/L - TU3MCZ/L Engine - BOSCH MA3.0 bunlardan hangisi? __________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tu5j4 listede yok maalesef
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
technical training
operating principle bosch me7.4.4 / m7.4.4 and eobd başlıklı bir kitap var, işine yarar mı bilmem |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
ecu pinoutu buldum bir de service manual olsa çok iyi olacak
rica etsem __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
9mb pdf dosyası, nasıl yapalım?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
size nasıl uyarsa, maille biraz zor olur sanırım?
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Kaç model araba tam ne çıkıpşlarını istiyorsun
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
nerenin bilgisi lazım yardımcı olmaya çalışıyım
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ecu pinoutlarından çok tesisattaki soket bilgilerine ihtiyacım var
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
sen sorununu söle ben yardım edeyim copy aste yapıcağım bisey değğil neyin nesini istiyotrsun
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bana da motor tesisatının şeması , soketler vs işimi görürdü de başka yöntemle halledeceğim artık
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: D4FA
|
![]() ![]() СЗ .. Audio unit suppressor 30 .. Battery + 31 .. Battery - A124 .. Coded keypad В54 .. Crankshaft position (CKP) sensor Х1 .. Data link connector (DLC) А35 .. Engine control module (ECM) В24 .. Engine coolant temperature (ЕСТ) sensor H63 .. Engine malfunction indicator lamp (MIL) Y104 ..Evaporative emission (EVAP) canister purge valve М12 .. Fuel pump F ..Fuse В72 .. Heated oxygen sensor (HO2S) Y99 .. Idle air control (IAC) valve Т1 .. Ignition coil 15 .. Ignition switch - ignition ON А162 .. Immobilizer control module S39 .. Inertia fuel shut-off (IFS) switch Y3 .. Injector А5 .. Instrument panel A75 .. Instrumentation control module B25 .. Intake air temperature (IAT) sensor В69 .. Knock sensor (KS) B83 .. Manifold absolute pressure (MAP) sensor A171 .. Relay module P7 .. Tachometer R10 .. Throttle body heater В147 .. Throttle position (TP) sensor B33 .. Vehicle speed sensor (VSS) P9 .. Vehicle speedometer bl = blue br = brown el = cream ge = yellow gn = green gr=grey nf = neutral og = orange rs = pink rt = red sw = black vi = violet ws = white hbl = light blue hgn = light green rbr = maroon |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bunu aramıyorum bu wiring diagram bu bende var boardun şemasını arıyorum circuit schematic diye geçer http://www.vems.hu/files/genboardv3/..._schematic.png bunun bezeri bşy olması lazım bu vesmsinki
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
güncel yokmu bilen
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
dragstar sen yaparsın ya aslansın dimi
bize neden soruyorsunki herkes yapabilirmiş herkes bulabilirmiş sende bulursun bizden ne gerek var yardım istemene Benim bi typer var hondata programlarmısın benim işler yoğun, herkes yapıo ben 1 sen 10 satte yaparsın ama yaparsın dimi çok kolaymı sanıorsunuz anlamadımki
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechTurkey
|
devre şemasını bulmanız imkansız gibi birşeydir, normal birşeymiş gibi düşünmeyin, bulursanız mucize olur . __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Ford
|
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |