|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
arkadaslar aracımı (honda jazz) kurcalayıp biraz zengin karısıma almak istiyorum bi kaç kişiye sordum safc ile olabilir dediler nasıl yaparım yardım plz tenks
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: delsol vti & corsa b 1.5 td
|
maksatın nedir zengin karışıma almak isiyosun
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
51 boru cektiricem komple azcık zengin calıssın çatararapatara yapamasada çıtı pıtı yapsın falan filan
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
sanırım arkadas yakıtı biraz daha fazla yakmak istiyor
yakıtı zenginlestirerek hiç bi sonuca ulasamassın arac benzini yakamaz çiğ olarak eksozdan dısarı atar atamassa benzin sekmanlara dolar basına is acılır tavsiye etmiyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: delsol vti & corsa b 1.5 td
|
sen stock bin güzelm şirin jazz a bence yada senın dediğin gibi typer engine tak
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
inceden askıya alayım projeyi şimdilik cai egsoz devam
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
İstediğin durum bu şekilde olmaz. Zengine alırsan sadece arabanın gidişine negatif etki yaratırsın ayrıca gereği üzerindeki zengin afr ile deformasyona yol açarsın..
__________________________________ ekfour. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
catara patara turbo yap gec
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:48 ::::

yakıtı zenginlestirerek hiç bi sonuca ulasamassın arac benzini yakamaz çiğ olarak eksozdan dısarı atar atamassa benzin sekmanlara dolar basına is acılır tavsiye etmiyorum...