|
|
#1 | |||
![]() |
http://kms.vankronenburg.nl/pricelist.html
bu ecuyu alıp 156 2.0 takmak istiyorum İtalyada bikaç görüştüğüm alfacı kullandıklarını söylüyorlar aramızda bu marka ecuyu kullanan yada bununla ilgili duyduğu bişiler varmı + sı ve - lerinin neler olduğunu bilen ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kms bilinen duyulan bir marka ama kullanan birinin fikri daha faydalı olur tabiki..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kullanan yokmu kms
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Neden bu? Sizi buna yönlendiren şey nedir?
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
KMs kullandım ben 156 ya olur sanırsam wiring veriyorlarmı
italyadan gelenelere sorucağına kms ye mail atsana __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
ms le uğraşsan çok çok çok daha ucuza getirirsin bence
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
mail attım fakat geri dönen yok 1500 euroda beyine fiyat verdiler italyadan yüreğime iniodu
![]() yaşasın m.s gibi duruyor en kötü fic ile korkarak devam edicez galiba |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
ms içinmi 1500 euro verdiler yoksa resimdeki kit içinmi eğer kms içinse bence hiç ms felan bulaşma al derim widebandına kadar geliyo die biliyorum kms ile
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |