|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '05 subaru Sti - '11 Honda Pcx-'12 Honda Crz
|
1.simdi obd mi bizim beyinler?
2.şimdi ben buna arıza sensörü takmak istiyorum olurmu 3.bide devir saatını ıptal etmem gerek daha dogrusu kesiciyi ama benım araba d14 motor bunu basarabılmemız ıcın nasıl bısı uygulayabılırız ????? 4. chip takmak için beyini nasıl değiştircem? Son Düzenleyen PASAKIZI; 28-12-2006 08:47. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
TechTurkey
|
2- Engine Check war zaten senin arabanda 3- Devir saatini neden iptal ediceksinki cok devir cevirmek senin motor için hiç hoş olmayan olaylara sebeb verir. Ben anlamadm ama sen saat çalışmasın istiyosun galiba bi tane devir saati al harici onun çkışını iptal edip ona baglarsınız o zaman.:S 4-obd1 takablrsn üstüne yazılım yapoablrsn. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
obd2 to obd1 harness lazim ayrica chiplenebilir ecu icin.
lazim olan beyin obd1 ama o tek basina biseye yaramiyor chiplenmesi lazim.. __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
conversion harness lazm evtama chiplenmiş obd1den de mucizeler beklemem yerinde olsam 1.4de
![]() mucize istiyorsanız 2 yol war 1-Turbo 2-Nos
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" Son Düzenleyen cem; 23-12-2006 13:59. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Funda zaten 2. seçeneği kullanmı$tı.. Demek ki sırada turboo var
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
...................................
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
biraz beklersen satablrm ben belli deil şuanda
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
ben devir saatı olmadıgı ıcın hyundaı ye dava acıcam sen ıptal ettırmek ıstıosun
![]() şaka bı yana arkadaslar gereklı cvbı vermıs ama chıp pek bı sey katmaz gıbı gelıo banada |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
sallıyolar bence chip bi ise yaramas dıye mucize kimse beklemiyo onu nos ile alıyorum allaha şükür gerektiğinde..
konu bambaska ![]() neyse tşkler herkese |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
kolay gelsin. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
o zaman nıye chıp takmam ıcın beynımı sokmem gerekıyor dıye soruosun.nosta yetıosa neden bole baslık actın anlamadım.herneyse cem de dogru demıs 3-4hp ya verır ya vermess
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Arkadaşlar Paşakızı işini bilir
vardır bildiği bişey yoksa böle bişi sormazdı diye düşünüyorum ....
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
+ suanda aracın bu şekli ile chip uygulanamıyor.. uygulanabilir hale getirmek amaç.. uygulandığında devir kesici iptalide gerçekleşir buda daha neler getirir görücez cem tşk ederim 1.4 bi aracta 3-4 hp çok bişi :P cidden headers bile taktıgında acayip farkediyo diğer araçlara göre |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechTurkey
|
önemli deil ne demek. Yanlız şöle bişi war. Arabanın devir bandı önemli o yuzden max gücü verdigi devir bandından fazlası ile yuksek devir çevirdiginde belirli bi güç saglamış olmayacksın o egzantrikle. Saygılar. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
ama yanlıs bılıosun kesıcı ıptalı olması sart dııl,sadece yuksek devıre cekersın lımıtoru.kesıcı ıptalı tehlıkelı bı anlamı yok bence.guc olmadıgı surece 9000 devırmıssın ne anlamı varkı.tek egzantrıklı hondalara gore derecelisi yok tr de
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
cok saolun cevaplar için
japonyadan haber bekliyoruz yapabilecegimiz seylerle ilgili benim bilgidim yanlıslarda sizin soylediklerinizde bölece dahada netlesecek.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
burda cevabini bulamadin japonyada aradigin soru nedir merak ettim acikcasi..
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
msnden sana yazarım
|