|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1987 BALİNA KASA
|
![]() merruse saolsun ms2 v3 extra ,relay board.relay kablo ve harnesi 800tl ye aldım.yakında enjektörleri ve diğer parçaları alıcam uyguladığım zaman burda paylaşım ve elimden geldiğince herkese ÜCRETSİZ yardımcı olacağım. http://img211.imageshack.us/i/img0065av.jpg/ http://img153.imageshack.us/i/img0066a.jpg/ http://img5.imageshack.us/i/img0067aiz.jpg/
Son Düzenleyen selcukkoylu; 04-03-2010 23:19. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Güle güle kullan. Bende tembelliği bırakıp bendeki diğer V3 boardu toparlayayım bari..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
süper.güle güle kullan.
bende toparladım işin yazılım kısmını bekliyorum.yardımcı olabileceğim bişi olursa buralardayım
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
250 dolar dememişmiydin neden 800 lira veriyosun...... ben 1250 istediğimde uyanıkmı oluyorum şimdi neyse kendin yap nekadar zahmetli olduğunu gör dostum allah kolaylık versin eğer araba mekaniğinden ve elektriğinden çok anlamıyosan işin baya baya zor bu listeyide bedavaya veriyorum
benden bi iyilik kabul etgaz kelebeği yakıt kütüğü regülatör enjektör iat sensörü clt sensörü distribütörü iptal ediceksen bobin ve kablo vr yada hall sensörü ve krank tekeri __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
tps gaz kelebeğim orjinalinde mevcut yakıt kütüğünde biraz uğraşıp tornacıda yaptırıcam regülatör elimde yok enjektör elimde yok iat ve clt elimde yok krank tekeri ve sensörü elimde yok. eksiklerimi tamamlayıp, krank sensörünü ve yakıt kütüğünü montajı ilk sırada. arabada mikserli lpg olduğundan çalışmaya devam edecek |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ms i uygulayıp ayarların tam olarak bitirdikten sonra edise geçicem.aldığım ms in içinde edis için tüm ayarları vs hazırmış
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ciğerli Böbrek
|
103 motorda krank sensörü orjinalde mevcut diye biliyorum.Ama tekerin oranları ile hiç bir bilgiye sahip değilim istersen biraz araştır.Belki krank tekeri yapmana gerek kalmayabilir.
Hatta bir bilgiye ulaşırsan banada haber verirsen sevinirim.Bende EPC'den bakayım şase numaranı pm'den atarsan. __________________________________ R-Turbo |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
valla bnce en zor kısım frmware :P
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Aranızdaki dialog beni hiç ilgilendirmez ancak o aletleri Selçuk'a satan biri olarak rakamı eleştirmeniz beni doğrudan ilgilendirir. Cevap yazmamın nedeni budur. MSExtra firmware yüklü zaten üstünde.. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Firmware den kastı muyatın Basemap ve sensörlerin kalibrasyonu vs.vs.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aynen.....
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() Sensor kalibrasyonunda ne varki? Tune konusuna gelince, hangi standalone'u alırsanız alın tune ihtiyacınız olacak zaten. Kendiniz yapamazsanız yapacak birini bulacaksınız. Kaldı ki MS gibi direk AFR tablosundan düzeltme yapabilen cihazlarda tune etmek atla deve iş değil. Wideband lambdaya bakar o iş. Tabi aynı zamanda sabır ve zamana... Atmosferik araçlar için basemap hazırlayıp yürür hale gelmek o kadarda zor iş değil. Sonuçta bahsi geçen araç vtec değil öyle ileri teknolojik yüksek performans aracı falan değil. O hacimdeki motorda AFR de falan acayip değerler verip saçmalamadıkca EGT nin yükselmesi falanda zor. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
valla ben donanımda sonuna kadar giderim ama yazılımda tıkanıyorum
![]() misal şu bobin kalibrasyonu, sensörlerin ayarları vs. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
bobinde bi kalibrasyon yok hangi bobini takarsan tak çalışır sensörleride omaj değerlerini ölçüp megatune e eklemen lazım __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
IgnCoilAnalyze nn amacı nedrpeki?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
De get..
Sana ben teşkür etsem? __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:51 ::::

merruse saolsun ms2 v3 extra ,relay board.relay kablo ve harnesi 800tl ye aldım.yakında enjektörleri ve diğer parçaları alıcam uyguladığım zaman burda paylaşım ve elimden geldiğince herkese ÜCRETSİZ yardımcı olacağım. 

benden bi iyilik kabul et