|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1987 BALİNA KASA
|
laptopta rs232 girişi yoktu bende usb to rs232 aldım ama gördüremiyorum.olmadı gittim başka bi çeşitini aldım o da görmüyor.ms fişini takınca çalışıyo ışıklar yanıp sönüyo röle sesleri geliyo.ms programında comunication settings test port yapıyorum failed diyor.
Son Düzenleyen selcukkoylu; 26-02-2010 17:14. Sebep: dini suistimal. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Önce başka com portu olan bilgisayarda dene. O usb-com çeviricilerin binbir çeşidi var ve kalite ile alakası olmaksızın bazı ürünlerde çalışanlar bazı ürünlerde çalışmıyo. Yani 2 tane denemiş olman yeterli gelmeyebilir. Önce kendi üzerinde com port olan makinada dene.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
MANHATEN marka mavi olanlar var ms de belki 10 tane kablo denedim en son o çalıştı
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
Hayır, USB to RS232 çevirici pcmcia falan değil. Mantattan marka al mutlaka, çok tırışka çevirici var piyasada. Manhattan çalışır. Bu arada sendeki MS in içerisinde 2.1.0c yüklü, öncelikle beyine ulaşabilmen için eğer megatune kullanıyorsan bu versiyonun ini dosyasını inidirip kurman ve aktif etmen gerekiyor yada TS kullanıorsan bu versiyonun ini dosyasını göstermen lazım yoksa com poru doğru bile yapılandırsan beyinle konuşamazsın.
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Yükleyen o da oradan biliyor. Sen dinle onu..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
Daha iyi değil mükemmel olur tabiki, sorunsuzdur ama pahalıdır, pcmcia kartlar eğer uygunsa fiyatı al ben 5 sene önce falan 100 liranın üzerine mi ne almıştım.
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
pcmcia to rs232 converter var bende düşünürseniz 50 tl hiç kullanmadım benim laptop için aldım ama benimki pcmcia express olduğundan kullanamamıştım
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Boşuna PCMCIA bişi alma. Direk USB olanı al. Manhattan marka bulman Mecidiyeköy'de hiçde zor değil. Sanırım ithalatçısı www.bimel.com.tr idi.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Uyuz oluyorum şu com portu olmayan notebooklara ..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Yeni teknoloji gereği artık eskiler ölüyo.
. Ben bir tane com port yerine 2 tane fazla usb tercih ederim.
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
İyide benim araba ile ilgili herşey com portundan okuyor, OBD, MS vs vs vs..
İhtiyarlıyorum galiba..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. Son Düzenleyen merruse; 17-02-2010 21:33. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
PCMCIA'in direk olucağı görüşünü nasıl elde ettin.
Aynı şey PCMCIA içinde geçerli mağlesef. Bir tanesinin çalışıp diğerinin çalışmama ihtimali var. Yada Bluetooth seriport cihazları var kablosuz olarak herhangi bir bluetooth dongle ile kullanılabiliniyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Gerek yokki. notebook ta comportum var
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Ya çok eski yada çok özel bişi sanırım.
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Çok eski sayılmaz. İşlemcisi p4 galiba.. ms e bağlanıyor, zeitronix ten log alabiliyor, OBDII okuyucum ile konuşuyor, internete giriyor, wireless var, 2 gb ram de taktım.. XP ile normal çalışıyor kerata.. İşimi görüyor kısacası...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|