|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: look for new one
|
arkadaşlar yeni bitirdiğim bi projemi sizlerle paylaşmak istedim arabamız 1986 model e30 325 üzerinde m3 piston kol krank garrett t3-t4 turbo bulunmakta arkaşım arabasını bursadan almış bana geldiğinde araba hiç çalışmıyodu bursada 440cc enjektör ve afc neo takmışlar ayriyetten gaz kelebeği sensörü bozukdu onun yerinede ikinci bi tps sensörü takmışlar ve enjektörlerden birinin de soketi kopukdu tesisatı hiç sölemiyorum resmen makarna gibiydi km yede 1500 lira gibi bi benzin yaktığını söledi tabikide megasquirt takmaya karar verdik ve başladık ms ile bobinleri wasted spark direc coil drive edis siz ve maf akışmetre iptali yaptık çokda güzel oldu rölantisi felan en son videoda mevcut dyno ve yol videosunuda en kısa zamanda eklicem detaylar aşağıda sizlerle paylaşıcam
MEGASQUİRT herzaman kullandığım ms1 v3.0 board ile başladık üzerinde gerekli tachometre ve ateşleme çıkışlarını düzenledim ve hazır hale geldi ![]() ![]() MOTORUN İLK HALİ motor üzerindeki fazla malzemeleri eski tesisatı krank tekerini gaz kelebeğini felan sökmeyle işe başladık ![]() ![]() ![]() ![]() KRANK TEKERİ ve SENSÖRÜ orjinal krank kasnağı volan üzerindeydi ve wasted spark ateşlemeyi desteklemiyodu bizde hurdacıdan yine bmw nin bi modelinin krank tekerini aldık sensör için ayağı hurdacıda bulamadık bulduğumuzda 200 tl gibi bi fiyat çekti tornası kaynağı malzemesi hepsini 100 tl gibi bi fiyata hallettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GAZ KELEBEĞİ orjinal gaz kelebeğinin sensörü arızalıydı onunda fiyatı 150 ila 200 lira gibi bi fiyat verdiler ayriyetten frenler daha ii vacum yapsın die !!!! hangi akla hizmeten birde başka yer kalmamış gibi kelebeği delip vakum yeri almışlardı 3 adet 2 adetde fren için gaz kelebeğini resmen tecavüz etmişlerdi bizde 65mm temiz bi gaz kelebeği aldık sensörü soketi felan herşeyini 150 tl ye aldık ![]() ![]() ![]() WİRİNG beni ençok yoran kısım çünki kabloların hepsinde bi ek yada kopuk wardı neyi nerden nasıl almışlar nasıl düzeltmişler felan anca yaptık en sonunda temiş bi iş çıkarttık bide hurdacıdan aldığımız opel omega bobini ulan dükkanda çalışıyo yola çıkıyoruz yok araba tekliyo buji kablosunu çekiyorum beni çarpıyo bobinin ordan söküyorum tık yok resmen kafayı kırdırttı bana allahtan en sonunda değiştirdikde mutlu sona kavuştuk ![]() ![]() ![]()
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
Son Düzenleyen boosted_pug; 01-03-2010 01:37. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
baştan yaratmışsın abi komple yenilemişsin tesisatı resmen
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUTLU SON bugün mapını yaptım arabanın sadece aem widebandımız olduğundan başka göstergelerimiz yokdu biraz kör bi ayar oldu ama güzel bi sonuç aldık şuan 0.6 bar basıyo cumartesi son eksiklerini tamamlıyıp bi dyno yapıcaz bakalım kaç hp almışız ozaman görücez üzerinde apexi avcr wardı oda daha önceden bikere yanmış içini tamir etmişler ama tekrardan gitti bugün bir iki saat önce açtım içini bir iki eleman kömür olmuş değiştirdim çalışırdım onuda bağlıcam cumartesi herşeyi bitmiş olucak ![]()
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
|
teşekkürederim kardeşim tesisat haşattı resmen bende daha çok arızayla uğraşıcağıma bikere olsun temiz olsun tesisatı baştan çektim
Son Düzenleyen boosted_pug; 01-03-2010 01:44. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]() |
ellerine sağlık mengü çiçek gibi olmuş biliyorum bu arabayı erkutta aramıştı bi turbo e30 aldım diye
![]() halen ms gibi bir nimetten faydalanmayan distribitörden avans açıp kısan 10-15 tane enjektör takan tüm e30 culara gelsin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kankaa bide bu adamlar ne enjektör kullanmışlar
440cc dediğin nedir marka model
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Eline saglık usta tertemiz iş çıkartmışsın paylaşım için teşekürler aracın yol videolarını bekliyoruz
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Elinize sağlık, benim de yıllardır üşenmekten yapamadığım sistem
çok güzel yapmışsınız..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Eline sağlık.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
maşallah , en sevmedigim sey elektirik tesisatı =)
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Aranıyor
|
Emeğinize Sağlık Abicim Çok Güzel İş Çıkartmışsınız..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
evet sana ne takıldı içine biliyo musun diye aradığım araba buydu heryanına tecavüz etmişler mengü az bile yazmış kaputun içi de bi garip ms fikrini ben kafasına sokmuştum arkadaşın hatta tolgalardan fiyat alıp ek olarak egt kullanmasını önermiştim araç şimdi güç alacak kaputun içinde çok eksik var daha ama en önemli adımı atmış sanırım
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
hadi bakalım bir tane daha geliyo megalı
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
ellerinize sağlık cok temiz is cıkarmıssınız MS her gecen gun kafama biraz daha yatıyor
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() valla kanka şu ms i icat edenin ölmüşlerinin canına değsin
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1987 BALİNA KASA
|
süper çalışma oluş eline sağlık.dyno bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
alakasız olacak ama kirlilik olmasın diye burdan soruyorum
1984 model e30 3.18 İ 165000 km de tekkapı biaraç var yakınımda kasa baya bi temiz buna neler yapılabilir ? yapılanların karşılığı hp olarak ne olur ? ve maliyet ? emeginize sağlık bursada biraz sıkıntılıyız bu konuda __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
tebrikler çok güzel olmuş, güzel iş.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
cem bi megalıda bizde var pek yakında sinemalarda
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|