|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Merhaba arkadaşlar,
aracımdaki bir ateşleme problemini çözmek için uğraşırken beyinde lehimlenen bir kaç nokta farkettim, bunlarin neden yapildiği hakkında fikir sahibi olan var mi ? tamirat mı yoksa modifikasyon mu var ? ![]() lehimlenen yerlerin ateşlemeyle alakası var mı ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
beyınde problem olmus olabılır onun ıcın lehım buyuk ıhtımal.benım beyınde sorun cıkmıstı ıkıncı elıne baya para ıstedıler bende tamır ettırdım lehım yapıldı ondan olmus olabılır bendede lehım var beyınde
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ateşleme trasistörleri heralde onlar yenilerini elektronik parçaları satan yerlerden alabilirsin numaraları üstünde yazar büyük ihtimalle bosh bip 373 tür, elimde kitli ecu vardı parçaladım onu konuşuruz istersen
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
tamam arkadaşlar teşekkür ederim, simdilik sorun halloldu gibi gözüküyor tekrar nüksederse seninle iletisime gecerim dragstar..
bu arada benim aracimda araci aldigim günden beri bi sıkıntı var, yağ ve hararet göstergeleri bazen calisiyor bazen calismiyor, genelde haftanin 5 günü calismiyor 2 günü calisiyor , 2 senedir durum boyle, tabela, müsür ve tesisata baktirdim sorun gözükmüyor, bu lehimlerle alakasi olabilir mi ? boyle bi arıza duyanınız göreniniz var mi ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
__________________________________ Remapped by Ecufast |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Zekai isimli birinden almıştım, Eskişehire'de Ankara veya İstanbul'dan gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.. 26 dt 106 eski plakası.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Neyse konuya dönelim off topic bi soru olmuştu zaten
__________________________________ Remapped by Ecufast |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Sırasıyla L9170 ON40CL ve son olarak ON40Cl var üzerinde ...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bi çukura giriyon temas ediyor sonra başkasına giriyon düzelşiyor bendede check ediyordu çıkura düşünce
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
çok nadiren de yağ göstergesi benim gazı köklememle dans etmeye başlıyor let the bodies hit the floor
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
valla burda olsan yer tavsiye ederimde
![]() soketler sensörler kablo tesisatları kontrol ettir belki tesisat şase yapıyordur bir yerden __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
sagol dragstar peki hararet ve yağ göstergelerinin beyne kadar olan tesisatının şemasını nereden bulabilirim, bu forumlarda dolaşan 106 gti beyin şemasından okunabilir mi ? bir de bu göstergelere sinyal beyinden mi yoksa direkt olarak muşurlardan mi geliyor acaba ? Ben Gaziantep'te okuyorum ve burdaki ustalar beni kanser etti ne mekanik ne elektrik en ufak bir sıkıntıda arabayi verip geri alıyorum 5 tane sıkıntı cıkıyor meydana.. artık kendi işimi kendim görücem zaten benzine zam geldikçe geliyor bizim siteden aylik 30 tl ye bi garaj kiraliycam tulumları giyicem
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() yağ hararetinin beyine giden kablosu yok, normal hararetinde 3 tane müşürü var 1 tanesi fan 1 tanesi beyin 1 taneside gösterge için, forumda ki beyin şeması işine yarıyabilir, ama araban fan açıyorda çok takma kafana büyük ihtimalle göstergenin arkasındaki kablodandır direksiyonu sök göstergeyi çıkar araksındaki kabloları sök tekrar tak hatta aşağıya çekmesin diye arkadaki plastiğe değil aç cırt bantla sabitle çok oynamasın göstergenin nasıl söküldüğünü anlatan adım adım fotolar vardı bende istersen yollarım ben kendim söktüm taktım
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
)) araç 98 model.. ama boş bi zamanında alet edevat bulursam tekrar söküp dediklerine bakıcam.. aşağıya çekmesin derken ne demek istedin anlamadim nereyi sabitliycem
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:52 ::::

göstergenin nasıl söküldüğünü anlatan adım adım fotolar vardı bende istersen yollarım ben kendim söktüm taktım