|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
selamlar arkadaşlar ;
s13 için e-manage ultimate piggyback ecu kullanmayı düşnüyorum , hem mapping konusunda kendimi geliştirmek , ayrıca tabiki aracı daha iyi yürütebilmek için. sorum şu , e-manage i map sensor ile kullanmayı düşünüyorum , hazır da greddy nin elektronik boost saati var elimde 2 bar lık . mantık olarak göstergenin sensorü emmeden gelen vakum hortumu ile basınç ölçüyor dolayısı ile map sensor dür. ( bunları bildiğinizibiliyorum sadece kendimi onaylatmak istiyorum ) acaba e-manage de bu sensorü map sensor olarak kullanabilrmiyim? diğer sorum ise daha önce bir arkadaşım aem wideband ın arkasındaki boş pinlerden çıkış alıp e-manage de afr gösterebilmişti . bunu da yapmayı planlıyorum .. diğer bir problem ise , piggy back i bağlamak için orjinal ecu bağlantılarımı kesmek vs. istemiyorum , ebay den hazır harness kit baktım fakat ca18 için yok sr20 için var. orjinal konnektörlere bağlayıp hem ecuya hem e-manage e çıkış veren bir harness tipi . bunu bana hazırlayabilecek birisi var mı acaba bildiğiniz , yani orjinal balantılarımı kesip bişmeden araya girebilecek bi konnektör kim hazırlayabilir.? ileride aem ems ye geçmeyi planladığım için orjinal kablolarıma dokunmak istmeiyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
greddynin sana kullanmanı tavsiye ettiği map sensörü eğer gösterge ile aynıysa bı sorun olmaz ama değilse software dende kalkibre edemiyosan map sensörünün gönderdiği verileri yanlış okur
widebandların arkasında lineear 0-5 v ve lamda 0-1 v çıkışları vardır bunları kullanarak greddy ye giriş yapabilirsin (tabiki mevcut ise net bilmiyorum) giriş çıkış soketlerini temin edebilirsen bu konuda yardımcı olabilirim __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
giriş çıkış soketi şu şekilde olabilr , bir takım daha benim ecumun sokjetlerinden bulsam mevcuttan uzatıp yeni gelen soketler üstünden köprü yapılabilir heralde.. ?
map sensörü için sonuç olarak sensor de greddy piggyback de greddy |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
güncel....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
güncel arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
mapping konusunda kendini gelistirmek istiyorsan sectigin cihaz yanlis, megasquirt secerdim
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
onur , mapper arkadaşlarım var etrafımda 2 adet , bir tanesi ingilterede 25 e yakın araba yapmış bir arkadaşım , o yardımcı olacak bana .. problem yok dolayısıyla , ama tavsiyen için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|