|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1987 BALİNA KASA
|
edis6 bobinlerin birine elektrik geliyo diğer ikisine gelmiyor.bobinide bağladım bobinin biri bujiyi ateşliyor.diğer iki bobin bujiyi ateşlemiyor.yani diğer iki bobine elektrik gelmiyor.yazılımda mı hata yapıyorum yoksa motocraft yazan modül mü bozuk?
__________________________________ internet bilgi çöplüğüdür.her bilgi doğru bilgi değildir... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bağlantı doğru ama niye elektrik gelmiyor.
__________________________________ internet bilgi çöplüğüdür.her bilgi doğru bilgi değildir... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
megatune de ignition options ta single coil yazıyo.tek bobine göre ayarlı olabilirmi? single coil yazanı değiştiremiyorum
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
cps ten gelen kabloyu multimetreyle akım geliyormu diye ölçebilirsiniz
kısaca bütük ekyerlerini tekrar kontrol ederseniz sorun çözülebilir __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
temassızlık olsa 1.bobine elektrik gitmez.1. bobine gidiyo 2 ve 3. bobine elektrik gitmiyor.2 ve 3 ateşleme yapmayınca,bobine giden kabloya led bağladım 1.bobinin kablosunda led yanıp sönüyo diğerlerinde yanıp sönmüyo yani elektrik gitmiyo.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
cps den sinyal gelmiyordur o zmn onn
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
EDIS'in hangi bobini ateşliyeceğine siz karar veremezsiniz öyle bir ayar yok, dwell zamanı ayarı diye birşey yok, yani tak kullan modüldür EDIS. Megatune'da ateşleme için EDIS i seçeceksiniz single coil (distribütör) değil MS'e PIP sinyalini sağlayacaksınız ki ben o beyni ona göre lehimlemiştim iç düzeneği bozmadıysanız sıkıntı yok, SAW sinyalinide MS'den EDIS'e verceksiniz. Kablolamanızı MS2Extra'ya göre yaptığınızdan emin olun, gerisini MS halleder.
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
edise sinyali sağlıyom ama single coil i değiştiremiyorum
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
megatune de MORE İGNİTİON OPTİONS ta neleri değiştirmem gerekiyor?
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
distribütörlü arabaya göre ayarlı heralde o yüzden sadece bir bobine elektrik gidiyo
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
gariptirki tps %70 geçince enjektörleri kapatıyo
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
O ECU'yu bilen birinin canlı görmesi lazım, O ecu EDIS4 sürüyordu yani single coil'e göre ayarlı falan değildi. Sebebine bakmak lazım.
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Sen neye bağladın bu aletleri? Devir sinyalini nereden alıyor yani?
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
kmince de merruse de istanbuldalar bence onlarla beraber bu işe bi el atsan hiç olmadı her sorunun için buraya topic açmaktansa bi hafta sonu yada müsait oldukları bi zamanda bi yardımını alsan senin için daha az zaman kaybı olur die düşünüyorum edis modülünü yada ms chipini yakıp boşu boşuna para kaybetmeye değmez bence
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
edis zaten 10 derecede çalışır ms bağlantılarını ayır bujilere birer tel sar şasele ve motor dönerken bak bi sorun hata var mı bağğlantıyı doğru yaptığına emin ol önce sonra saw pip bağlantısını yap sorunu önce kendinde aramış olursun böylece ardından ms bağlantısını yap yönetip yonetemediğini sorgula bence kablolamada sorun var
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
enjektörle aynı anda ateşleyo.1. bobin her palste ateşliyo
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bir daha sorayım.
"Sen neye bağladın bu aletleri? Devir sinyalini nereden alıyor yani?"
Dolayısı ile bizlik birşey yok.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |