|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Fiat Tipo 2.0 16v
|
Abimin 96 model opel vectra 2.5 v6 170hp lik aracı var. Bu araca vectra 2.5 v6 i500 programı yüklesek faydasını görürmüyüz? Sağlıklı olur mu? Bu arada i500 192hp...
Yoksa superchips gibi bir çip mi önerirsiniz? __________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________ Son Düzenleyen tipo16v; 17-01-2007 13:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
sanırım işletim sistemleri uymuyordu yalan sölemim ama
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Bende uyuyor fakat kabloların falan değişmesi gerek diye biliyorum.
Burda cevabı yazıyo ama malesef Almanca yı unutmusum iyce ![]() Almanca bilen birisi sorununu çözecektir. http://vectra-forum.de/spezial-motor...mbau-i500.html __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" Son Düzenleyen cem; 18-01-2007 05:40. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Gaz kelebegi ne olacak?
i_could... __________________________________ her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
neden hepsi drive by wire değğilki ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
Nası ne olcak? i500ün üstüne irmscher chip yazıldıgında degişmesi gerektigini biliyorumda bunun uygulandıgında deişmesi gerektigini nerden anladın acıklarsan sevinirim.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.4 HDI
|
cem valla o lınkte bisewy yok sadece bıorı sormus ne kadar dıe 2000#€ demısler baglantı harıc falan ..
Bır ıdger lınktede arkadas kompresor baglamak ıstıomus ısletım sıstemı gıbı ı500 kullansam nasıl olur dıo herkesın orta kkanaatı "kazık olur" tarzında 8 sayfanın tamamını okumadım yalnız belkı sonlarda bı yerde yazıodur
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 1.4 HDI
|
198 net hp den bahsedıolar bıde ırmsherın sattıgı setın ıcınde gelen hubtan bahsedıor ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Eprom Flash ediolar arkadaşlar drive by wire la alakası yok ama superchipe gidip ona söle istersen şöle yapabilirsin i500 üm var bana çipini yükleyin dersin
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Superchips e gittikten sonra zaten 2.5 v6 için var olan superchips programını yüklemeyi tercih ederiz.
Abim İ500 ün stock çipini oldukça ucuza bulmuş. O yüzden merak ettik stock programı yüklememiz Superchips gibi sorunsuz güç artışı sağlar mı diye. Tabiki i500 ün gücünü yakalayamayız ama daha hızlı gaz tepkisi alabiliriz belki... Bu arada ben tipomda superchips kullanıyorum çokta memnunum... __________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
i500 icin gerekenler:
önce ecu=burda bahsedilen sonra daha çoğu için omega 3.0 gaz kelebeği daha çoğunu istiyorsan 3.0 eksoz egzantiriği (1 çift) renk kodları da vardı ama hatırlayamadım daha çoğu için de volan hafifletme bujiler buji kabloları hava filtresi kutusuna alttan açılan bir çift ek delik ve tampona uzanan boruları kompressör de var Not:Bilgi baska bir forumdan alintidir. |
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
orda beyin + irmscher programı için yazmışlar. Ona ek olarak yazılmış o kelebek + güç. Takılablr bence kelebeksiz. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ
|
arkadaşlar allah aşkına ne kadar karıştırmışsınız ortalığı standart 2500 v6 vectrayla i500 üç temel farkı var motorda birincisi irmsherin egzantirikleri ikincisi irmsherin headers ve çip programı.Ayrıca arkadaşlar 3000 omeganın motoru mv6 olarak geçmekte boğaz yapısı normal ecotechlerden farklıdır amerika ve kanadada chevrolet cavalier olarak çıkmıştır.Kısacası o gaz kelebeği ona oturmaz.Son olarakta i500 de calibrada çıkan 6 silindirli modelin (2500 vectrayla aynı motor değil) şanzumanı çıkmaktadır.Arkadaşa tavsiyem güzel bir çip programı,kapak,splitfire buji kablosu,her zaman ve kesinlikle orjinal bujisi supersprint son susturucu vede yağ soğutucusunu dışarı almak 2500 vectra motorunun en hassas noktası burasıdır.Birkaç yardımcı bilgide araç yapılmaya başlandığında söylenebilir.
Saygılar
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Bunu zaten abim yazmış
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________ |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Ben chip ve buji kablosunu değiştirmesine taraftarım... __________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________ |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
ben de katalitigi sokturtme ve düzgün bi son susturucuyla degiştirme taraftarıyım i_could... __________________________________ her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
Ben her ikinizin de dediğine taraftarım. Özdil abi duyuyon demi?
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: "x32xe & x20xev" "CDX & GT"
|
sırf bu konu için üye oldum desem yeri var saatlerce ÖZdil abiyle kafa patlattık msn de..
Zaten 4000d/d yı geçmiyo kullanırken.. Ben ne chip yaparım yerınde olsam nede egsoz falan.. Bende açık filitre SS mangum egsoz var yeterli şimdilik.. Ayrıca İ500 de headers yok, olsaydı ben alırdım, motoru yaptırırken aylarca aradım orjınal olarak yok.. Gaz kelebegi konusuda 3.0 omeganınkını monte eden arkadaşım var ankarada bi kaç torna takviyesiyle yaptılar. Chipten sonra kelebek şart benım görüşümce... |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
eger niyetlenirse gaz kelebegiyle ilgili bizde yardımcı oluruz... i_could... __________________________________ her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |