|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: porsche 964
|
Arkadaşlar türkiyede motec beyin programlama konusunda tecrübeli birileri varmıdır ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
hoşgeldiniz var tabi..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
teşekkür ederim. adreslerini alabilirmiyim yada tel numaralarını.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
pm attım...
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
ben yardımcı olmak isterim nedir aracımız ? 964 mü kendiniz plug ettinizmi ?
yoksa dışarda tesisatı bile olmayan bir beyin mi var ortada? __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
iyi günler henüz motorun komple revizyonuna başlanmadı .3.6 litre yerine porsche motorsport 4.0 litre stroker kit ve kollar enjektörler throttle bodysi geldi.ingiltere ve almanya ile yaptığım görüşmelerde stock ecu yerine özelliklede 9m ninemeister adlı firma ile yaptığım görüşmede motec kullanmanın daha verimli olacağı söylendi. elimde şu anda sadece m48 motec mevcut ama istediğim taktirde plug and play kablosunu ve sensörlerini alabilirim 9m firmasından, bu kişiler özellikle air cooled porsche motorları konusunda uzman kişiler. ve live mapinde uzmanlar tarafından yapılmasını öneriyorlar.kabul edersinizki bu parçaların bedeli bir hayli yüksek bu nedenle deneme yanılma yolu ile yapılacak işlemlerden kacınmak istiyorum.bu işlemi 9m firmasından colin berton ki sahibidir firmanın, türkiyeye gelerek dynoda live mapi yapabileceğini söyledi . ki bu son seçenek türkiyede bu konuda uzman bir kişi bulamazsam.bu arada araç 964 m64-01 motor
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
|
şimdi söyle ben motec certificalıyım ama wiringi i gerçekten burdaki kablolar olsun soketler olsun harness almaktan pahalıya geliyor eğerki alırsanız kabloları size yardımcı olmaktan memnunuyet duyarım daha öncede air cooled motor tune etmiştim sorunsuz kullanılıyordu
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Cok teşekkür ederim Özgün bey irtibat numaranızı alabilirmiyim özel mesaj atarsanız sevinirim
saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechWorks
|
dün size mesajda yollamıştım telefonunu.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
0532 276 5910 buyrun
istediğinzi zaman arayabilirsiniz
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sayın aktepe özel mesajınızı simdi gördüm ilginize teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechWorks
|
Ben teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |